dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиSERA ARTEMIA MIX

JBL ARTEMIO MIX

опаковка 200 мл - цена 25 лв

 

JBL Artemio Fluid

JBL Artemio Fluid е течна храна, състояща се от ултрафин хомогенизиран фитопланктон и други основни хранителни вещества, с които се хранят науплиите на артемията. Започнете да ги захранвате на третия ден след излюпването, чак тогава започват да се хранят.
Бавно прибавяйте по няколко капки храна в развъдния контейнер, докато се получи леко зеленикав нюанс. За да запазите водата в добро състояние, повторете храненето чак след като водата се избистри напълно.

JBL Artemio Fluid - 50 мл - цена 18.40 лв

JBL Artemio Pur - Novo Temia - яйца от артемия

Чисти яйца от артемия, без добавки - 40 мл

JBL Novo Sal - сол за артемия

Сол за артемия - 250 гр

JBL NovoSal - сол за артемия. Прибавете солта към 8 литра вода - аквариум, в който ще развъждате артемия или други морски ракообразни.

цена 10.50 лв

 
Вижте всички аквариуми, които предлагаме:
Оборудвани аквариуми Сферични Цветни аквариуми Големи луксозни аквариуми
Декорация на аквариум Филтри Хранилка Почистване