dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съвети


Sera Arowana

Специални гранули за Арована и други едри хищни риби - 1 000 мл. 

Плуващите гранули съдържат голям процент протеини от риба, крил и сладководни ракообразни. По тази причина sera Arowana е много добра алтернатива на живата храна. Благодарение на съдържащите се в нея естествени вкусове храната се приема добре дори от придирчиви риби. Добавения ценен астаксантин подпомага имунната система и осигурява брилянтни цветове. 

Опаковка 1 литър - цена 35,50 лв

Произведено от SERA - Germany

 

JBL Novo Dragon - Arowana

JBL Novo Dragon е основна храна за риба-дракон - Arowana

Професионална храна за среди и големи риби-дракон Arowana,
Osteoglossiformes и други месоядни риби.

Специално подбрани съставки подсилват естествените красиви блестящи цветове на Arowana.
Комплекс от мултивитамини и микроелементи укрепва имунната система.

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

 

Храната Тетра Арована има висока хранителна стойност и е предназначена за риби Арована. Тази храна съдържа висок процент сушен крил, стриди и раци. Високо енергийната диета е обогатена със смес от витамин С, А, D3 и Е, комбинирани с имуномодулатори, способстващи за формиране на колаген, който е жизнено важен за рибите Арована. Храната съдържа също атрактанти и каротеноиди, които помагат за лесното и усвояване и допринасят за ярката, красива окраска на рибите.
За разлика от живата или замразена храна, Тетра Арована не носи риск от пренос на патогени и заболявания на рибите.

Произведено от Tetra - Germany

 

Sera Cichlid Red XL

Sera Cichlid Red XL (1000 мл.) е основна храна от внимателно обработени гранули за по-големи месоядни и всеядни риби

Благодарение на високия процент протеини и омега мастни киселини от водни организми, както и водорасли Haematococcus, богати на астаксантин, гранулите са особено вкусни, имат добра смилаемост и подпомагат здравословния растеж и развитието на цветовете. Плаващите гранули запазват своята форма за дълго време и не замърсяват водата.

Опаковка 1000ml -
цена 38.90 лв

 

Правилното съхраняване на храната е много важно условие за запазване на качеството и, особено ако опаковката вече е отворена.
Хранителните продукти се съхраняват на сухо, тъмно, хладно място. Например в хладилник или прохладен шкаф.
Не оставяйте храната за рибки върху капака на аквариума, защото топлината, отделяна от осветителните тела, може бързо да влоши качеството и.