dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиSera Red Parrot

Sera Red Parrot

Sera Red Parrot e плаваща храна на гранули, специално разработена за рибите папагал. Внимателно подбраните суровини са обработени прецизно. Те са добре балансирани, за да посрещнат специфичните изисквания на тези прекрасни риби. Натуралните съставки осигуряват брилянтни цветове за кратко време.

Инструкция за употреба: Хранете по няколко пъти на ден, но по толкова, колкото рибите могат да изядат за кратко време.

Съдържание: рибно брашно, пшенично брашно, суха мая торула, Спирулина, морски водорасли, брашно от гамарус, ракообразни, миди, спанак, коприва, масло от дроб треска. Съдържа разрешени от ЕС оцветители.

Гарантиран анализ: протеин 41.3 % , мазнини 8.7 % , влакнини 2.2 % , пепел 6.9 %

Опаковка 250 мл - Цена 24.50 лв

---------------------------------------------------

Опаковка 1 литър - цена 38 лв

Балансирана гранулирана храна за риба-папагал, идеална за всички видове риби-папагал. Съдържа Астаксамин, Спирулина и други видове алджи, планктон и разнообразни естествени съставки, подсилващи и подчертаващи естествено красивата червена пигментация на тези риби.

Високото съдържание на протеини способства за бързия растеж на рибките.

Опаковки от 250 мл и 1 литър.

Храната Тетра Арована има висока хранителна стойност и е предназначена за риби Арована. Тази храна съдържа висок процент сушен крил, стриди и раци. Високо енергийната диета е обогатена със смес от витамин С, А, D3 и Е, комбинирани с имуномодулатори, способстващи за формиране на колаген, който е жизнено важен за рибите Арована. Храната съдържа също атрактанти и каротеноиди, които помагат за лесното и усвояване и допринасят за ярката, красива окраска на рибите.
За разлика от живата или замразена храна, Тетра Арована не носи риск от пренос на патогени и заболявания на рибите.

Опаковка 1 литър

   
   
   
 
     

Правилното съхраняване на храната е много важно условие за запазване на качеството и, особено ако опаковката вече е отворена.
Хранителните продукти се съхраняват на сухо, тъмно, хладно място. Например в хладилник или прохладен шкаф.
Не оставяйте храната за рибки върху капака на аквариума, защото топлината, отделяна от осветителните тела, може бързо да влоши качеството и.