Fish, aquariums, fish food, accessories,
dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариуми CAYMAN Аквариуми STAR STAR Cube Star 120 Star 160 Star 200 Маса за аквариуми Star Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съвети
(+ увеличи)

СЪВЪРШЕНСТВОТО В АКВАРИУМНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

Изключителни нови технологии, уникален дизайнерски стил и използвани материали с перфектно качество, са съчетанието, което прави аквариумът STAR 160 перфектно допълнение на интериора и придава нови измерения на думата "КЛАСА".

В цената е включено пълно оборудване:

  • външен филтър BluExtreme 1500л/час, с всички филтриращи материали - за механично, химично и биологично филтриране;
  • принадлежности за свързване на филтъра;
  • осветление - 4 лампи х 54 W;
  • два нагревателя с терморегулатор;

Произведен в Италия

 


Вижте още технически параметри на аквариумите STAR >

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аквариум Star 160 на Ferplast

дължина 162

ширина 62 см

височина 67,5 см

точни размери на аквариума
долно свързване на филтър и оборудване Аквариумът е подготвен за долно свързване на тръбите за филтри, въздух и др - в дъното на аквариума са предвидени удобни отвори, покрити с капак, които позволяват да свържете тръбите без да се виждат, цялото оборудване е прибрано в шкафа, а тръбите не се виждат, защото минават през отворите в дъното на аквариума и шкафа.
12 мм дебелина на стъклото
570 литра вместимост
130 кг празен тежи
700 кг пълен тежи (без декорацията)
            пълно съотвествие с приложимите стандарти Максимална сигурност - надминава дори най-строгите съществуващи изисквания по отношение на сигурността.

2 лампа AquaSky 54W +
2 лампи Aquarelle 54W

или - за морски аквариум

2 лампа AquaSky 54W +
2 лампи AquaCoral 54W

Електронна система за осветление - спестявате поне 30% електричество. Защитата срещу трептене на светлината и качественият рефлектор гарантират осветяване на аквариума, максимално наподобяващо дневната светлина.
BLUEXTREME 1500 Външен филтър BLUEXTREME 1500 с тристъпков процес на филтрация - механична, биологична и химическа за кристално чиста вода. Окомплектован е с филтърен материал, помпа и нагревател.
2 x BLUCLIMA 300 W Два нагревателя BLUCLIMA 300 W
с терморегулатор
2 амортисьора Напълно отварящ се капак - до 95 градуса, висококачествени хидравлични устройства в двата края на капака подпомагат отварянето му и го задържат отворен, докато обслужвате аквариума.
 

ВАЖНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ НА СЕРИЯТА АКВАРИУМИ STAR на FERPLAST >>