dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Специални предложения Храна за куче Колибка за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Кликер Ултразвукова свирка Нагръдник против теглене 10 метров повод Чантичка за награди Тренировъчни награди Бонбони за награда Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Хигиена и козметика Препарати против паразити Лакомства Нови предложения Съвети за отглеждане

Ултразвукова свирка с капаче.

Обхват на свирката 400 метра

Хигиенното капаче предпазва от замърсявания.

Ултразвуковата свирка е ефективен помощник при работа с куче от разстояние - заедно с нея ще получите кратък справочник с указания как да я използвате за трениране на куче

Производител Ferplast - Italy

УЛТРАЗВУКОВА СВИРКА СЪС ЗАЩИТА НА ЧЕСТОТАТА - 400 метров обхват

подарък - малък метален адресник

Представете си по време на буря да се опитвате да крещите команди на кучето си, намиращо се на 400 метра от вас! Ако разчитате само на гласа си, доста ще се затрудните.

Кучетата чуват в честотен диапазон, различен от човешкия. Можете да използвате тази особеност и да им давате команди посредством ултразвукова свирка в по-висок честотен обхват от доловимия за човешкото ухо.

Защита на честота означава, че кучето Ви ще долавя точно командите, които му подавате чрез свирката. По този начин настроенията, които човешкият глас издава (например нервност или яд) няма да повлияят върху кучето при тренировката.

Ултразвуковата свирка е ефективен помощник при работа с куче от разстояние - заедно с нея ще получите подарък - метален адресник, както и кратък справочник с указания как да я използвате, за да тренирате кучето си като професионалист!

Ултразвукова свирка за куче. Тиха свирка, която кучето чува от голямо разстояние. Повикайте кучето отдалеч с тази свирка, без да се налага да крещите.

Тренирайте кучето си ефективно дори и на голямо разстояние!

Ултразвукова свирка с обхват 200 метра

Ултразвуковата свирка е ефективен помощник при работа с куче от разстояние - заедно с нея ще получите кратък справочник с указания как да я използвате за тренировка на кучето.

Произведена в Германия от Трикси

Метално сгъваемо заграждение

Сгъваемо, преносимо метално заграждение.
Създава безопасна зона за кучето - когато отсъствате,
или при обучение.

Кучето е териториално животно - то се чувства щастливо в собствената си зона за сигурност.

още >>>

 
 
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама
Design Melia Ltd     -     All Rights Reserved