dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Специални предложения Храна за куче Колибка за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Кликер Ултразвукова свирка Нагръдник против теглене 10 метров повод Чантичка за награди Тренировъчни награди Бонбони за награда Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Хигиена и козметика Препарати против паразити Лакомства Нови предложения Съвети за отглеждане

Ултразвукова свирка с капаче.

Обхват на свирката 400 метра

Хигиенното капаче предпазва от замърсявания.

Ултразвуковата свирка е ефективен помощник при работа с куче от разстояние - заедно с нея ще получите кратък справочник с указания как да я използвате за трениране на куче

Производител Ferplast - Italy

СВИРКА за тренировка на куче

подарък - метален адресник - капсула

Свирка за тренировка на куче - заедно с нея ще получите подарък - метален адресник, както и справочник с указания как да я използвате, за да тренирате кучето си като професионалист!

цена 12.00 лв

 

Производител Freedog - Barcelona

Свирка за куче. Тиха свирка, която кучето чува от голямо разстояние. Повикайте кучето отдалеч с тази свирка, без да се налага да крещите.

Тренирайте кучето си ефективно дори и на голямо разстояние!

Ултразвукова свирка с обхват 200 метра

цена 6.50 лв

Ултразвуковата свирка е ефективен помощник при работа с куче от разстояние - заедно с нея ще получите кратък справочник с указания как да я използвате за тренировка на кучето.

Произведена в Германия от Трикси

Този патентован уред за обучение комбинира два от най-често използваните инструменти за обучение - свирка и кликер.

Кликерът е чудесен способ за обучение, а сега е в комбинация със свирка, така че командите от разстояние, например. "Седни и остани на място" може да се научат далеч по-лесно. Това също е и чудесна комбинация за подобряване поведението при отмяна на команда.

Патентован уред 2-в-1 - цена 16.50 лв

Всички продукти за обучение на Company of Animals, Англия  са създадени или одобрени от д-р Roger Mugford най-известния специалист по поведение на кучето в Англия. Признати, използвани и препоръчвани от ветеринари, специалисти по поведение на кучето и треньори в цял свят.

Метално сгъваемо заграждение

Сгъваемо, преносимо метално заграждение.
Създава безопасна зона за кучето - когато отсъствате,
или при обучение.

Кучето е териториално животно - то се чувства щастливо в собствената си зона за сигурност.

още >>>

 
 
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама
Design Melia Ltd     -     All Rights Reserved