dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучетоХрана за куче Аксесоари за козина и нокти Козметика за куче Сух шампоан - къпане без водаШампоан за малко кученце Шампоан за бяла козина Шампоан за черна козина Шампоан за кафява козина Шампоан за дълга козинаШампоан и балсам 2 в 1 Балсам за лесно разресване Спрей-балсам без отмиване Противопаразитен шампоан Шампоан за честа употреба Премахване на излишна козинаШампоан - парфюм Шампоан за мазна козина Хидратиращ за суха козина, чувствителна кожа Шампоан против пърхут Оздравяващ с овесена каша Против сърбежи, раздразнения Възстановяване и подхранване Протеинов шампоанОсвежаващ билков шампоан Шампоан за възрастни кучета Шампоан срещу дерматитСапун за кучеКърпа за къпанеХигиенни средстваВана за къпане и душ Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Почистване без вода Парфюми - за него и нея Привличащ спрей Спрей против гризанеПрогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей за разгонени кучета Премахване на петна Премахване на миризми Подложки и памперси Кърпа за къпане Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлотиПрибиране на отпадъци Препарати против паразити Колибка за куче Легло за куче Играчки за куче Транспортни средстваПовод и нашийникДобавки и витаминиЛакомства и специалитети Купи за хранене Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Тренировка, дресиране Врата за куче Мода за куче

 

Беафар шампоан против бълхи

Предназначен е за кучета и котки над 12 седмична възраст. Съдържа екстракти от  маргоса 0,4% и лавандиново масло 0,04%. Защо се препоръчва употребата на този продукт? Ухапванията на бълхите предизвиква сериозно раздразнение на кожата, което кара Вашият любимец да се чеше.Те  са преносители на тения, както и на други заболявания. Beaphar Flea Shampoo  е прост и удобен начин, да отблъснете тези паразити бързо и ефикасно.След употребата му кожата на Вашия любимец остава красива и ухаеща.

Програма за контрол върху бълхите. Този шампоан трябва да бъде използван като част от ефективната програма за контрол върху бълхите.Бълхите прекарват главна част от жизнения си цикъл в леглата на Вашите  домашни любимци, в килимите или меките мебели, само някой от зрелите бълхи живеят по самите животни.Тези места трябва да бъдат третирани с подходящи инзектицидни  препарати, както и да се използва прахосмукачка  често.

Как трябва да се използва този  продукт? Намокрете козината с топла вода(избягвайте очите,носа и устата).Приложете  чрез масаж препоръчителната  доза  за употреба.Оставете приблизително 3 минути. Избършете козината със суха кърпа.На животното трябва да му бъде топло,докато напълно изсъхне, като по този начин ще предотвратите  простудяване. За котки и малки породи кучета използвайте 30мл от шампоана.За средни породи използвайте 50мл. За едри породи изпозлвайте 70мл от шампоана

Препоръки: За употреба само за животни.За котки и за кучета над 12 седмична възраст.Да не се използва при болни, възстановяващи, бременни или кърмещи животни или такива които са под 12 седмична възраст.Да не се използва повече от два пъти седмично.След като сте третирали домашното животно в следващите 7 дни не е подходящо да се използват  други продукти за борба с бълхите.

VITALISANT - регенериращ билков шампоан - за животни с чувствителна и податлива на възпаления кожа

Билков шампоан, подходящ за животни с чувствителна и податлива на възпаления кожа. Успокоява кожните раздразнения, прави козината мека и блестяща.

Съдържа естествени измиващи съставки, екстракт от йогурт, лимон и розмарин, поддържат естественото здраве на кожата.

Добавеният ланолин - екстракт от чиста вълна, предпазва и успокоява кожата, образува полупропускливо защитно покритие, възстановява здравето на кожата и нейната еластичност.

Производител Freedog - Barcelona

MIAZOO билков шампоан - за животни с чувствителна и податлива на възпаления кожа

Билков шампоан, подходящ за животни с чувствителна и податлива на възпаления кожа. Успокоява кожните раздразнения, прави козината мека и блестяща.
Продукт презназначен за животни.

Количество 200 мл

Цена 4,50 лв

Билковият шампоан Beaphar Herbal Shampoo 250 ml е специално разработен за всички кучета с мазна и склонна към лесно омазняване козина. Специалната смес от билки и натурални масла обезмаслява и възстановява косъма и козината на вашето куче изглежда отново добре. Шампоана е pH неутрален и е дерматологично тестван.

Инструкция за използване: Намокрете козината с топла вода и масажирайте козината с шампоан до получаване на пяна. Оставете 2-3 минути и изплакнете основно, след което изсушете добре.

Производител Beaphar - Холандия


шампоани за малко кученце

шампоани за бяла козина

шампоани за черна козина

подхранващи балсами

противопаразитен шампоан

шампоани за дълга козина

шампоан за кафява козина


възстановяващ шампоан

шампоан с протеини

противопърхотен шампоан

сух шампоан за куче

успокояващ шампоан
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници За контакт Реклама
Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved