dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения

 

Дезодориращи почистващи кърпи за куче и котка. Големи плътни хигиенни кърпи напоени с лосион. Използват се за почистване и ароматизиране на цялото тяло на домашния любимец.

  • Антибактериален, противогъбичен ефект.
  • Спират лошите миризми, уханен аромат на манго.
  • Кърпи с много голяма площ, плътни и комфортни

Начин на употреба:
Поддържайте Вашето куче чисто и свежо с хигиенните кърпи на Freedog. Специалната материя на кърпите повишава почистващата им способност и разплитането на сплетената и слепена козина. Дезодориращ ефект.

 
 

Предпазния крем защитава чувствителните лапи на кучета и котки. Съдържа пчелен восък, който импрегнира кожата и я запазва копринена. Специално се препоръчва използването му през зимните месеци, когато лапите са изложени на лед, киша и сол. Прилагането му се препоръчва целогодишно, ако кучето бива извеждано на продължителни разходки на неравен терен.

Нанася се върху почистените лапи и се втрива добре.

 

Балсамът за лапи Beaphar е специално разработен за защита на лапите на кучетата и котките срещу пясък, мръсотия и горещ асфалт. Омекотява подложките и помага за предотвратяване на напуквания, нарязвания и раздразнения. Може да се използва и за защита на  носа на вашият домашен любимец .

Инструкции за употреба: Нанесете малко количество балсам върху възглавничките или носа всеки път, когато животното излезе навън, особено когато навън е много горещо или студено и животното ще тича и играе.

Предупреждение: Избършете излишния балсам за предотвратяване на петна по килима. Съхранявайте на стайна температура. Използвайте до 12 месеца след отваряне.

Състав: парафин, вазелин, микрокристален восък.

 
 
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт

Design Melia Ltd ****** All Rights Reserved