dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения  

BEAPHAR Eye Cleaner 50 ml

Капки за почистване на очи

Eye Cleaner с добавени МСМ е специално разработен, за да успокоява и почиства очите на котките и кучетата. Eye Cleaner помага за насърчаване на механизма за самопочистване на очите и измиването им от прах, кал и други замърсявания.

Прилага се директно в очите и около тях. С пипета за лесно нанасяне. 

Производител Beaphar, Холандия

 

OROPHARMA EYE CARE

Лосион за почистване на очите на кучето и козината около очите.

Окото е чувствителен орган, заслужаващ внимание и грижи. Окото на кучето секретира сълзи - те са естественото му средство за овлажняване. Тези сълзи засъхват и оставят следи върху козината около очите кафеникави кръгове (особено при по-малките породи)

Лосионът EYE CARE на OROPHARMA е недразнещо очите, изцяло натурално средство за почистване на секрета от окото, включително засъхналите следи. Съдържа екстракт от метличина - известна с успокояващото си противовъзпалително действие. Почиства идеално козината около очите, без да я оцветява.

Опаковка 150 мл - цена 18.50 лв

Упътване за използване

Поставете малко от лосиона върху кърпа и внимателно избършете петната от очен секрет.

Производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Oropharma Eye Clean Tissues - пакет влажни почистващи кърпички - импрегнирани с лосион за почистване на очите Oropharma Eye Care - специално разработен за чувствителните очи на кучето - за почистване на зоната около тях и за премахване на засъхналия очен секрет от козината.

Съдържа екстракт от метличина, позната с успокояващото си противовъзпалително действие. Не променя цвета на козината.

Опаковката съдържа 20 броя кърпички

цена 9.90 лв

Упътване за използване

Готови за използване мокри кърпички, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи EYE CARE на OROPHARMA - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет.

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Freedog Eye Wipes

Freedog Eye Wipes

Пакет влажни почистващи кърпи за очи

Големи плътни кърпи, напоени с лосион за почистване на чувствителната зона около очите на кучето.

Опаковката съдържа 40 бр мокри кърпи

тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

Готови за използване мокри кърпи, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет.

 

 

 

Beaphar Cleaning Wipes 100бр почистващи кърпички за очи и уши

100 бр почистващи кърпички, напоени с нежен лосион, опаковани в удобна за затваряне пластмасова кръгла кутия.

Идеални за почистване на уши и около очите на кучета и котки. Подходящи също за бързо почистване на лапите на кучето след разходка или при нужда.

100 бр - цена 12.50 лв

Производител Beaphar, Холандия

Овлажняващ и витализиращ гел за очи Eye Gel против възпаления

Eye Gel съдържа витамин А, който помага за освежаване и овлажняването на очите и съединителната тъкан. Също така помага за облекчаване на раздразнението на очите. 

Съдържа 5 мл гел. 

Цена 18.40 лв

Производител Beaphar, Холандия

 

Beaphar Eye Care

Лосион за почистване на козината около очите.

Окото е чувствителен орган, заслужаващ внимание и грижи. Окото секретира сълзи - те са естественото му средство за овлажняване. Тези сълзи засъхват и оставят следи върху козината около очите кафеникави кръгове.

Лосионът TEAR STAIN REMOVER на BEAPHAR е недразнещо очите, изцяло натурално средство за почистване на секрета от окото, включително засъхналите следи.

Опаковка 50 мл - цена 14.50 лв

Упътване за използване

Капнете от лосиона върху кърпа и внимателно избършете петната от очен секрет.

Производител Beaphar, Холандия


Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved