dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения  

Premium & Natural
Eye Clean Lotion

Menforsan External Eye Cleaner 125 ml

Лосион за почистване на очи

Натуралният лосион за почистване на очи премахва околоочните замърсявания, причинени от засъхнал секрет. Ежедневното използване предпазва окото от възпаления и се грижи за доброто му здраве. Предотвратява образуването на кафеникави петна и неприятни космени сплитания около очите.

Прилага се с помощта на чиста памучна тъкан, марля или топче памук. Продукт подходящ за редовна употреба - с много нежна формула, без съдържание на алкохол, натурален състав, физиологично pH

Опаковка 125 ml - Цена 19.90 лв

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.

 

OROPHARMA EYE CARE

Лосион за почистване на очите на кучето и козината около очите.

Окото е чувствителен орган, заслужаващ внимание и грижи. Окото на кучето секретира сълзи - те са естественото му средство за овлажняване. Тези сълзи засъхват и оставят следи върху козината около очите кафеникави кръгове (особено при по-малките породи)

Лосионът EYE CARE на OROPHARMA е недразнещо очите, изцяло натурално средство за почистване на секрета от окото, включително засъхналите следи. Съдържа екстракт от метличина - известна с успокояващото си противовъзпалително действие. Почиства идеално козината около очите, без да я оцветява.

Опаковка 150 мл - цена 15.50 лв

Упътване за използване

Поставете малко от лосиона върху кърпа и внимателно избършете петната от очен секрет.

Производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Oropharma Eye Clean Tissues - пакет влажни почистващи кърпички - импрегнирани с лосион за почистване на очите Oropharma Eye Care - специално разработен за чувствителните очи на кучето - за почистване на зоната около тях и за премахване на засъхналия очен секрет от козината.

Съдържа екстракт от метличина, позната с успокояващото си противовъзпалително действие. Не променя цвета на козината.

Опаковката съдържа 20 броя кърпички

цена 8.50 лв

Упътване за използване

Готови за използване мокри кърпички, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи EYE CARE на OROPHARMA - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет.

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Freedog Eye Wipes

Freedog Eye Wipes

Пакет влажни почистващи кърпи за очи

Големи плътни кърпи, напоени с лосион за почистване на чувствителната зона около очите на кучето.

Опаковката съдържа 40 бр мокри кърпи

тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

Готови за използване мокри кърпи, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет.

 

 

 

BEAPHAR EYE CARE

Лосион за почистване на козината около очите.

Окото е чувствителен орган, заслужаващ внимание и грижи. Окото секретира сълзи - те са естественото му средство за овлажняване. Тези сълзи засъхват и оставят следи върху козината около очите кафеникави кръгове

Лосионът TEAR STAIN REMOVER на BEAPHAR е недразнещо очите, изцяло натурално средство за почистване на секрета от окото, включително засъхналите следи.

Опаковка 50 мл - цена 14.50 лв

Упътване за използване

Капнете от лосиона върху кърпа и внимателно избършете петната от очен секрет.


Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved