dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения  

Premium & Natural
Ear Clean Lotion

Menforsan External Ear Cleaner

Лосион за почистване на уши

Натурален лосион за почистване на уши 125 ml - подходящ за честа употреба. Осигурява отлична хигиена на ухото, лесно почистване на външния слухов канал и ушната мида на котки и кучета. Много нежен продукт, без съдържание на алкохол, неговото pH е идентично с това на кожата на животното. Съдържа кератолични, успокояващи, заздравяващи и овлажняващи съставки, които са гаранция за висококачествена грижа за хигиената и здравето на външния слухов канал на кучето. Лосионът предотвратява събирането на мръсотия, секрети и ушна кал и предпазва ухото от инфекции. Много нежен продукт без алкохол, отлично възприеман от животните. С неутрално pH.

изчерпана наличност

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.

 

OROPHARMA Ear Care Lotion

Независимо дали ушите на кучето са дълги и увиснали, или къси и остри, те се нуждаят от специално внимание и грижи. Ухото произвежда секрет, задържа замърсявания и влага. Важно е ушите да се почистват редовно, за да се избегне инфектиране.

Oropharma Ear Care е натурален почистващ лосион за уши - с екстракт от алантоин и дива виолетка. Предназначен за почистване ушите на кучето.

Алантоинът влияе добре на възстановяването на кожата, а дивата виолетка успокоява чувствителната кожа и спомага за безпроблемно, лесно премахване на замърсяването.

Опаковката съдържа 150 мл -
цена 18.50 лв

Упътване за употреба

Поставете лосион Ear Care върху кърпа или клечка с памучен тампон и внимателно почистете вътрешността на ухото.

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

 

 
   

Freedog Eye Wipes

Пакет влажни почистващи кърпи за очи, уши и интимни зони

Големи плътни кърпи, напоени с лосион - предназначени за почистване на чувствителната зона около очите или ушите на кучето, както и за интимни зони.

Опаковка 40 бр мокри кърпи
тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

Готови за използване мокри кърпички, напоени с успокояващ почистващ лосион - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет, можете да почиствате зоната на ушите и да ги ползвате за интимен тоалет

Производител Freedog - Barcelona

 
 

Beaphar Cleaning Wipes 100бр почистващи кърпички за очи и уши

100 бр почистващи кърпички, напоени с нежен лосион, опаковани в удобна за затваряне пластмасова кръгла кутия.

Идеални за почистване на уши и около очите на кучета и котки. Подходящи също за бързо почистване на лапите на кучето след разходка или при нужда.

100 бр - цена 12.50 лв

Производител Beaphar, Холандия

 

Beaphar Ear Cleaner Lotion

Препарат за почистване ушите на кучета и котки на възраст над 12 седмици. Ухото произвежда секрет, задържа замърсявания, паразити и влага. Важно е ушите да се почистват редовно, за да се избегне инфектиране.

Използвайте два пъти седмично за да почиствате ушите от натрупване на секрет. Предпазва ухото от загнояване и инфекции.

Опаковка 50 ml

цена 14.50 лв

Beaphar EarCleaner съдържа MSM - хипоалергенен продукт.

 

Design Melia Ltd - All Rights Reserved