dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения
DOG CALMING SPOT-ON

logo_beaphar

Успокояващи пипети за куче - 3 бр в опаковка.

Натурална, безопасна грижа за домашните любимци!

Понякога животните изпитват страх, стрес и безпокойство, които могат да предизвикат промяна в поведението им, някои кучета изпадат в паника при транспорт с автомобил, смяна на дома, посещение при ветеринар, парти, много гости, силен шум или гръмотевична буря.

Те демонстрират своя дискомфорт по различни начини - вдигат шум, лаят или вият, препикават обзавеждането или стават агресивни - късат мебели и дрехи.

Предлаганият от Beaphar успокояващ спот-он за куче е на изцяло натурална основа. Използва се 1 пипета на седмица. Прилага се отгоре на главата, между ушите.

Съдържа натурални и безвредни съставки - екстракт от Nepeta cataria, валерианово растение, розмарин, цвят от лайм, мента, цвят от хмел.

   
Design Melia *****       All Rights Reserved