dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения

Дифузер за успокояващи феромони за кучета Beaphar Cani Comfort идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, маркиране с урина, прекомерно облизване и драскане. Тайната му е във феромоните, за които е доказано, че намаляват общото безпокойство, причинено от ежедневен стрес. Предлага се в комплект с един пълнител с феромони.

Дифузерът за успокояващи феромони за кучета Beaphar Cani Comfort разпръсква феромон, който е разпознаваем моментално от кучетата. Той се произвежда естествено от женското куче, когато кърми кученцата си. 

Дифузер за успокояващи феромони за кучета Beaphar Cani Comfort е изключително лесен за употреба. Просто се поставя в контакта в избрана от вас зона на дома и ще се грижи за спокойствието на лаещото четириного в следващите 30 дни. Подходящ е за кучета от всички възрасти. Създава чувство на успокоение и безопасност.

Как се използва дифузерът?

 • Препоръчително е да се сложи в стаята, в която кучето прекарва по-голямата част от времето си.
 • Използва се непрекъснато, не се изключва, когато излизате от къщата, нито през нощта.
 • Сменете флакона след 30 дни или когато видите, че е празен.
 • Използвайте един дифузер за площ 70 кв.м.
 • Не включвайте в удължител, адаптер или конвертор.
 • Не използвайте близо до отворени прозорци, врати, защото това ще намали ефективността.
Цена  
Дифузер за успокояващи феромони + флакон феромони, 48 мл 48 лв
Резервен флакон с феромони за дифузер, 48 мл 32 лв

Спрей с успокояващи феромони за кучета за директна употреба върху предмети.

Дългите пътувания и посещенията при ветеринари или развъдници могат да бъдат стресиращо изживяване за кучетата, така че пръскането на вътрешността на чантата за пренос и/или колата 15 минути преди потегляне ще се погрижи за комфорта на четириногото. Успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort използва феромони, които доказано успокояват кучетата. Съдържа феромон, който е разпознаваем моментално на тях. Той се произвежда естествено от женското куче, когато кърми малките си. 

Идеален е за ежедневна употреба, както и по време на фойерверки или партита. Всяко приложение трае до 5 часа. Подходящ е за от всички възрасти.

Как се използва успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort?

 • Напръскайте върху незабележима зона, за да проверите за устойчивост на цвета.
 • Напръскайте клетката за кучета и/или колата 15 минути преди употреба.
 • Напръскайте по всички предмети, които са в контакт с вашето куче, както и мебели и нови предмети, за да предотвратите нежелано поведение.
 • Може да помогне срещу маркиране, ако се напръска зоната, която кучето използва за това най-често.
 • Не пръскайте чанти или клетки за кучета, докато животното е вътре.
 • Не пръскайте директно върху кучето.

logo_beaphar

DOG CALMING SPOT-ON

Успокояващи пипети за куче - 3 бр в опаковка. Натурална, безопасна грижа за домашните любимци!

Понякога животните изпитват страх, стрес и безпокойство, които могат да предизвикат промяна в поведението им, някои кучета изпадат в паника при транспорт с автомобил, смяна на дома, посещение при ветеринар, парти, много гости, силен шум или гръмотевична буря.

Те демонстрират своя дискомфорт по различни начини - вдигат шум, лаят или вият, препикават обзавеждането или стават агресивни - късат мебели и дрехи.

Предлаганият от Beaphar успокояващ спот-он за куче е на изцяло натурална основа. Използва се 1 пипета на седмица. Прилага се отгоре на главата, между ушите.

Съдържа натурални и безвредни съставки - екстракт от Nepeta cataria, валерианово растение, розмарин, цвят от лайм, мента, цвят от хмел.

SANAL RELAX - изцяло натурална добавка за кучета - за успокояване, анти-стрес терапия.

SANAL RELAX съдържа изцяло натурални компоненти, спомага за облекчаване на стреса при кучето: при смяна на дома, при пътуване, при посещение на лекар и други стресови преживявания.

Съдържа предимно аминокиселини, витамини и минерали (inositol, nicotinamide, L-tryptophan, calcium, Vitamin B6, B complex, Vitamin E, Zinc, Selenium, Vitamin D3).
Аминокиселината L-tryptophan спомага за синтез на серотонина - невротрансмитера, който контролира процесите на сън в мозъка, предизвиквайки чувство на спокойствие и отпуснатост. Vitamin B8 поддържа мембранната функция на клетките, особено мозъчните клетки и клетките на костния мозък, от него зависи и правилното действие на втората сигнална система в мозъка, намалява стреса.

Витаминният комплекс Relax има лек успокояващ ефект, не се използва за седатив. Съдържа изцяло натурален комплекс витамини, аминокиселини, минерали, може да се използва и дългосрочно. Не съдържа съставки, които биха могли да навредят на бременни кучета или на куче със здравословни проблеми.

Sanal Relax Large Dog - за куче над 20кг цена 18.5 лв
Sanal Relax Cat&Dog - за куче до 20 кг и котка цена 18.5 лв
Таблетки за пътуване за котка, антистрес таблетки за коте SANAL RELAX

Успокояващ нашийник за куче - ефективно намалява проблемното поведение, породено от стресови ситуации. Подходящ за кучета от всички породи, размери и възрасти. Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 6 седмици, оставят вашето куче спокойно, уравновесено и отпуснато, намалявайки потенциално деструктивното проблемно поведение. Предотвратява прекомерното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и може да помогне на кучета, които страдат от раздяла.

Цена 12.50 лв

Beaphar Calminig Dog Collar - успокояващ нашийник за куче

Успокояващият нашийник съдържа валериан и лавандула, те често се използват при медикаментите, борещи се със стреса и тревожността при хората, а при кучета доказано намаляват излишното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и друго нежелано поведение. Дългото действие на нашийника намалява стреса при ситуации като нов член на семейството, пътуване, посещение при ветеринаря, фойерверки или гости вкъщи. Веднъж поставен, активните вещества започват да се отделят веднага и кучето ще започне да се чувства по- спокойно до 1 час.

Упътване: Не отваряйте пакетчето, ако няма да използвате нашийника веднага. Поставете нашийника така, че да можете да пъхнете два пръста между него и врата на вашето куче. Ако слагате нашийника на подрастващо куче, не забравяйте да го разхлабвате периодично. Отрежете излишната част от нашийника и я изхвърлете. За ефективно използване на нашийника той трябва да докосва кожата и да не бъде покрит от друг нашийник, който кучето може да носи. Ако бъде намокрен, нашийникът ще започне да действа отново щом изсъхне. Отстранете нашийника, когато къпете кучето и го поставете отново, когато животното изсъхне. Не поставяйте върху разранена кожа!

<< обратно
Design Melia *****       All Rights Reserved