dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения
Urination Attractant - Menforsan Premium & Natural

Urination Attractant - Menforsan Premium & Natural

Продукт за тренировка с естествени билки и масла, който успява да привлече кученцето да ползва за тоалетна указаното с този продукт място. Деликатна, балансирана натурална козметика.

Неутрална, безцветна течност, съдържа аромати, напомнящи подушваните от кученцето на улицата, когато го изведем на разходка.

Спрей 125 ml - Цена 12.80 лв

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.

 

 

Camon Attrativo

Тези капки са специално предназначени да помогнат на вашето куче да се научи да ползва за тоалетна място, избрано от вас.

Помагат на кученцето бързо и лесно да изгради нужните хигиенни навици.

Начин на употреба: Пръскате няколко капки върху избраното място и кученцето ще разбере, че трябва да го използва.

Препаратът се използва с хигиенните памперси, които можете да поставите върху специалните подложки Puppy Trainer Pad >

Опаковката съдържа 25 мл - цена 12 лв

Това етерично масло се капе за специалните подложки за кученце. Миризмата стимулира кучето да използва подложката за тоалетна, приучването към хигиенни навици е по-лесно и по-бързо.

Опаковката съдържа 50 мл - цена 12 лв

Данни за продукта:
• Етерично масло за специалната подложка за кученце
• За бързо и лесно обучение
• Съдържание: 50 мл

Важно: кученцето трябва да се хвали след всяка правилна употреба!

Добавете 2-3 капки на специалната пелена или вестника Поставете кученцето веднага след ядене или пиене на повърхността. След всяка употреба сменяйте пелената и накапвайте отново. По-късно се поставете пелена или вестник пред вратата на апартамента/ извън къщата.

Този спрей е специално разработен, за да помогне на вашето куче да се научи да ползва за тоалетна място, избрано от вас.

Спреят помага на кученцето бързо и лесно да изгради нужните хигиенни навици.

Начин на употреба: Пръскате няколко капки върху избраното място, кученцето скоро ще разбере, че трябва да го използва.

Препаратът се използва със специалните подложки Puppy Trainer Pad > и хигиенните памперси към тях

Опаковката съдържа 20 мл - цена 12 лв

Памперси за кученце Подложки за приучване
   
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт

Design Melia Ltd - All Rights Reserved