dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения  

Репелентен спрей, Не дъвчи, 2931

- за предпазване на мебелите и друго домашни имущество от кучета, които обичат да дъвчат
- без миризма за човека
- с остър силно горчив вкус
- опаковка: спрей 175 мл.

Цена 21.50 лв

 

 

Реф: 6073080

 

Спрей за кучета Гет-Оф, 25633 500 мл

Спрей за кучета Trixie Repellent е решението при проблемно поведение на четириногите. Той е безопасен и ефективно предотвратява желанието на животното да хапе и дъвче мебелите, обувките или някаква друга покъщнина.

Спрей за кучета Trixie Repellent може да се приложи към всяка повърхност, която се нуждае от защита. Има неприятен за лаещите приятели аромат и вкус и те избягват да правят пакости, приемайки напръсканите зони или предмети като забранени места.

Употреба: Първоначално тествайте на малка, незабележима зона. Разклатете преди употреба, напръскайте директно на повърхността, от която искате да отблъснете кучето от близане или гризане. Не пръскайте в очите или в отворени рани. Само за външна употреба. Пазете далеч от деца.

Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода. Ако раздразнението продължава, потърсете медицинска помощ.

Опаковка 500 мл - цена 28 лв

beaphar_anti_knabbel

logo_beaphar

Anti Knabbel

Спрей предпазващ Вашите килими, обувки, мебели от нагризване. Всеки ден - в продължение на 3 дни - пръскайте мястото, което желаете да предпазите - това гарантира, че кучето ще стои далеч в продължение на 1 месец. Пръска се от разстояние 20 см.

Внимание: когато третирате плат, първо изпробвайте препарата върху по-малко видима част, за да проверите дали няма да остави петна.

Произведено в Холандия от BEAPHAR B.V.

 

Beaphar Behave Spray 125мл – отблъскващ спрей за котки и кучета

Препарат за коригиране на поведението на кучета и котки в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, което е неприятна за котките, и вашият домашен любимец избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave. 

 

 

 

 

 

 

STOP INDOOR - отблъскващ спрей за употреба вътре в дома

STOP INDOOR - отблъскващ спрей за употреба вътре в дома

Кучето отказва да напусне любимото Ви кресло? Oropharma Stop Indoor е ефективен метод да го обезкуражите да стои на местата, които предпочитате да предпазите от него - например определена кушетка, килим и други места вътре в дома. Препаратът е поднесен под формата на спрей, което позволява течността да се разпредели равномерно, без да оставя петна и без да причинява никакъв дискомфорт на хората.

Упътване за използване

Използвайте спрея Stop Indoor за да пръскате на всеки 4-5 дни местата, които желаете да предпазите

Не пръскайте зони, в които съхранявате храна.
Дръжте препарата далеч от деца.

 

 

STOP OUTDOOR - отблъскващ спрей за употреба на открито

STOP OUTDOOR - отблъскващ спрей за употреба на открито

Кучето упорито обръща кофата за боклук и преравя лехата с цветя? Oropharma Stop Outdoor е ефективен метод да го отблъснете от местата на открито, които предпочитате да предпазите от него и не желаете да маркира - например входното стълбище, пощенската кутия, кофата за боклук или саксиите с цветя. Препаратът е поднесен под формата на спрей, което позволява течността да се разпредели равномерно, без да оставя петна и без да причинява никакъв дискомфорт на хората.

Упътване за използване

Използвайте спрея Stop Outdoor за да пръскате на всеки 4-5 дни местата, които желаете да предпазите от кучето.

Не пръскайте езеро с рибки или кладенец, от който черпите вода за пиене. Дръжте препарата далеч от деца.

Репелент TRIXIE Anti-Kot

Репелент TRIXIE Anti-Kot

Течен концентрат, който позволява да държите котките и кучетата далеч от автомобила си, градината или оградата.

  • Не се отмива от дъжд, траен и ефективен.
  • Абсолютно безвреден за животните
  • 1 бутилка е достатъчна третиране на 100 m².

Начин на употреба: Разтърсете бутилката преди употреба. За кучета: 25 ml - около 2 супени лъжици - се разтварят в 0.5 литра топла вода - с температура около 40 °C. Приложете разтвора върху повърхностите, които котето или кучето трябва да избягва. Повтаряйте ежеседмично в продължение на 4 седмици.

Продуктът не се отмива от дъжда. Една бутилка е достатъчна за третиране на 100 m². За котки използвайте двойно по-висока концентрация, защото те нямат толкова добро обоняние като кучетата.


Design Melias Ltd - All Rights Reserved