dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Мода за куче Козметика за кучеХрана за куче Royal Canin Chicopee Genesis GranCarno-консерви VomFeinstein-паучове Animonda-пастети Медицински храни Animonda Renal-бъбречни проблеми Intestinal-стомашни проблеми Obesity-затлъстяване Sensitive-алергии Joint-ставни проблемиТитанБелкандо Eukanuba Nutra Nuggets Farmina EcoPetFarmina FunDogArkwrights D-r JohnGilpa Precept Lone Star ANF Holistic Храни Monge - Italy Simba-консерви Bewi-консерви Grand Bonta - консервиTasha - консервиGrand Bonta - пастетиBewi- гранулирана Dogland - гранули Bono Star - гранули Tasha Dog - гранулиБисквити и бонбони за куче Колибка за куче Аксесоари за козина и нокти Хигиена и козметика Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства


Пастет за кучета Oasy Adult, 150 гр

Пастет за кучета Oasy Adult е страхотно кулинарно изкушение за израснали лаещи любимци. Направен е без изкуствени оцветители, без консерванти и без ароматизатори. Страхотният му вкус се дължи на факта, че е специално формулиран, така че да отговори на нуждите на четириногите в този етап от техния живот.

с пуешко месо 150g 1.90 лв
с пилешко месо 150g 1.90 лв
с еленско месо 150g 1.90 лв
с риба 150g 1.90 лв
с говеждо 150g 1.90 лв

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken, 150 гр

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken е пълноценна храна за малки и млади лаещи приятели. Специално формулирана въз основа на изискванията и потребностите на четириногите в този етап от тяхното развитие. Изключително вкусно предложение, което много ще допадне на подрастващите. Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken е с 59% месо и месни производни и е идеален за ежедневна употреба. Приготвен е на пара, което запазва вкусовите му качества и го прави лесен за храносмилане. Рецептата му включва натурални съставки, които осигуряват много протеини.

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken, 150 гр - Цена 1.90 лв

Други храни за куче, които предлагаме >

 

Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт