dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Мода за куче Козметика за кучеХрана за куче Royal Canin Chicopee Genesis GranCarno-консерви VomFeinstein-паучове Animonda-пастети Медицински храни Animonda Renal-бъбречни проблеми Intestinal-стомашни проблеми Obesity-затлъстяване Sensitive-алергии Joint-ставни проблемиТитанБелкандо Eukanuba Nutra Nuggets Farmina EcoPetFarmina FunDogArkwrights D-r JohnGilpa Precept Lone Star ANF Holistic Храни Monge - ItalyБисквити и бонбони за куче Колибка за куче Аксесоари за козина и нокти Хигиена и козметика Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства

     

Агнешко за подрастващи от средни и големи породи на възраст до 12 месеца

Цена 39.90 лв >

Oasy Salmon Monoprotein Adult със сьомга за всички породи над 12 месеца

Цена 39.90 лв >

Oasy Lamb Monoprotein Adult с агнешко за средни и големи породи над 12 месеца

Цена 39.90 лв >

     
Oasy Wild Boar Monoprotein Adult с глиганско за средни и едри породи над 12 месеца Oasy Pork Monoprotein Adult със свинско за средни и големи породи над 12 месеца, 12кг    
     
           
     
           
     
           

 

За силна имунна система

Храна за кучета Oasy е с бирената мая, която е богата на витамини от група В и важни минерали. Това спомага за укрепването на имунната система, а витамин Е като естествен антиоксидант насърчава активността на кучето.

За добро храносмилане

Храна за кучета Oasy подпомага също храносмилателната система с помощта на MOS (мананолигозахариди) и инулин, който е естествен източник на FOS пребиотик (фруктоолигозахариди). Добавен е и екстракт от юка за контрол на миризмата на изпражненията.

Здрава кожа и красива козина

Точното количество Омега 6 и Омега 3 мастни киселини в храна за кучета Oasy заздравява кожата и подобрява вида и гъстотата на козината, както и нейното регенериране.

 

 
 
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт