dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за кучеАксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Нашийник Повод и нашийник Врата за куче Свирка за куче Пуловер за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения

SWING 9 - Вратичка, отваряща се с микрочип

Вратичката Swing Microchip има специална антена, която чете номерата на имплантираните в домашните любимци микрочипове. Вратичката се отваря САМО когато Вашият домашен любимец приближи до нея.

Може да запамети номерата на 32 стандартни микрочипа ISO 11784. Регистрирането на микрочип е бързо и просто: приближете котката до вратичката и натиснете бутон "запамети", за да бъде записан кода.

Вратичката може да се инсталира на дървена, стъклена врата, както и на стена. Има система за четиристепенно заключване, система за спиране на вятъра, индикатор за последната посока на преминаване - по всяко време с един поглед можете да се осведомите дали котката е навън или се е прибрала.

Размери: 22,5 x 16,2 x h 25,2 cm
Цена 204 лв

Изберете цвят:

инструкция от производителя >

 Заедно с вратичката ще получите нашийник с вграден микрочип.

Работи с батерии. Има индикатор за разреждане на батериите - когато е необходима смяната им, вратичката ще Ви уведоми. Дори батериите да се изтощят напълно и известно време вратичката да не работи, настройките ще се запазят и няма да се наложи отново да регистрирате чиповете.

The new cat flap Swing Microchip has a special antenna, that detects and reads the microchip implanted in your cat, allowing the door to be opened when your pet gets closer. Recording the microchip code is simple and fast: just approach your cat press the suitable memory button to save the code.

•Innovative reading system of the implanted microchip which allow the door to be opened
•Can record up to 32 standard ISO microchips, unique all over the world
•Universal fitting on wooden, glass doors or walls
•Complete with last direction indicator and 4-way locking system
•Innovative wind stopper system protecting against draughts
•Battery operated
•Useful low charge battery indicator included
•Complete with cat collar and microchip

Dimensions: 22,5 x 16,2 x h 25,2 cm

Цена 15.80 лв