dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за кучеАксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Нашийник Повод и нашийник Врата за куче и котка Свирка за куче Пуловер за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения


цена 30.5 лв

SWING 1 - базов модел вратичка. Предлага възможност за двустепенно заключване (тоест 2 положения - "заключено" и "отключено") и мек затварящ механизъм. Подходяща за котка или малко куче.

 

Вратичките Суинг се произвеждат в бяло и тъмно кафяво

Размер на отвора: 14.8 х 15.3 h см
Външни размери: 24 x 21,5 см
ширина: 4 см

инструкция за монтаж >>>
 


цена: 35 лв

SWING 3 - вратичка с възможност за четиристепенно заключване (тоест 4 положения - "заключено в двете посоки" "позволено само влизане", "позволено само излизане" или "отключено в двете посоки") и мек затварящ механизъм. Подходяща за котка или малко куче.

Изберете цвят:

Размер на отвора: 15,2 х 15.2h см
Външни размери: 22,5 x 25 см
ширина : 4 см

инструкция за монтаж >>>

 

 


цена: 55 лв

SWING 5 - вратичка с четиристепенно заключване. Има индикатор за последно влизане или излизане, така винаги знаете дали домашният ви любимец е вкъщи или е навън. Подходяща за котка или малко куче.

Със система за спиране на вятъра.

Изберете цвят:

Размер на отвора: 15,2 х 15.2h см
Външни размери: 25,2 x 25 см
Дълбочина: 9,6 см

инструкция за монтаж >>>

 

 


цена: 79.7 лв

SWING 7 - вратичка с четиристепенно заключване. Предлага се заедно със специален нашийник с магнитен ключ, който ще позволи на домашния ви любимец да си отключва вратата на влизане. По този начин ще предотвратите влизането на други дребни животни. Има индикатор за последно влизане или излизане, така винаги знаете дали домашният ви любимец е вкъщи или е навън. Подходяща за котка или малко куче.

Със система за спиране на вятъра

Изберете цвят:

Размер на отвора: 15,2 х 15.2h см
Външни размери: 25,2 x 25 см
Дълбочина: 10,4 см

допълнителен нашийник с магнитен ключ ще намерите тук >>>

инструкция за монтаж >>>

 

 

 


цена: 85 лв

SWING 11 - вратичка с четиристепенно заключване и мек затварящ механизъм. Подходяща за средно голямо куче.

Със система за спиране на вятъра.

Предлага се в бяло и кафяво

Размер на отвора: 24 х 28 см
Външни размери: 38,4 x 31 см
Дълбочина: 9,6 см

инструкция за монтаж >>>

 

 


цена: 114 лв

SWING 15 - вратичка с четиристепенно заключване и мек затварящ механизъм. Подходяща за едро куче.

Със система за спиране на вятъра.

Изберете цвят:

Размер на отвора: 31,3 х 36
Външни размери: 48,2 x 41,2
Дълбочина: 9,6 см

инструкция за монтаж >>>

 

 

Вратичка за котка

Котката е неуморен нещотърсач, обича да обикаля наоколо и да изследва - независимо дали ще обикаля мазето, килера или двора.

Вратичката за котки й предоставя възможност за свободно движение, без да се налага постоянно да ходите, за да отваряте и затваряте след нея. Вградената вратичка е перфектният аксесоар, ако имате котка за домашен любимец.

Предоставя на котката свободата да изследва околността, насърчава игрите на воля и независимостта, а котката много ги цени. Позволяват й да поддържа активен начин на живот и са грижа за доброто й здраве. Освен това вградената вратичка е начин да се осигури изход и да се даде спокойствие на домашни любимци, които оставени заедно постоянно се карат.

Можете да поставите вратичка за котка не само на външна, а и на интериорна врата - например на вратата на килера или банята, където сте избрали да стои котешката тоалетна. Вградената вратичка е гаранция, че котката ще има по всяко време достъп до тоалетната си, без да се налага постоянно да й отваряте.

Някои котки приемат веднага котешката вратичка, други имат нужда от убеждаване, за да се съгласят да я ползват. Може да използвате котешка трева или особено вкусно лакомство, за да насърчите котката да се научи да минава през вратичката. След като мине напред-назад няколко пъти в ваша помощ, ще стане по-лесно за нея да преминава и сама.

В днешно време котките се отглеждат основно удома, почти без да излизат навън, а обездвижването е вредно и опасно за тях. Те обичат да са на открито, имат нужда от движение и слънце, от това да потичат по трева, да се покатерят по дърветата и да гонят бръмбари. Котешката вратичка ще позволи на вашата домашна любимка да се разхожда навън когато е в настроение.

Изборът на вратичка зависи от конкретните нужди - предлагаме няколко размера, два цвята, както и вариант с нашийник с магнитен ключ и електронна вратичка, която чете вграденият чип на котката.

Ако Ви е необходим базов модел за монтаж на вратата на килера, Swing 1 или Swing 3 ще свършат отлична работа.

А ако желаете да монтирате котешката вратичка на входна врата, може би ще предпочетете Swing 7 - вратичка, към която получавате нашийник с магнитен ключ, така че само вашата котка да може да минава през отвора й. При приближаване на ключа към механизма на вратичката се чува изщракване и тя се отключва, а след преминаване на котката се заключва отново.

Друг възможен вариант е Swing 9 - електронна програмируема вратичка, позволяваща да въведете номера на имплантирания микрочип на Вашата котка. Ако котката има чип, Swing 9 е отличен избор, само тя ще може да минава през вратичката и няма да се налага да носи специален нашийник, за да получи достъп. Вратичката автоматично прочита чипа и пропуска котката.

Моделите Swing 11 и Swing 15 са с по-големи размери и по-подходящи за средни или едри породи куче.