dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за кучеАксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Нашийник Повод и нашийник Врата за куче Свирка за куче Пуловер за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения

 


Подробности за серията
SWING вижте тук >>

Резервен магнитен ключ за вратичката SWING 7.

Вратичката ефективно предотвратява достъп на улични животни до дома Ви. Само котка или куче, които носят специалния магнит, могат да минат през нея.

Ако имате няколко домашни любимеца и искате всичките да използват вратичката, поръчайте допълнителни магнити за всеки любимец.

a. Универсална: може да се постави на всяка врата: дървена, метална, стъклена или на стена.

b. Четиристепенна система на заключване: това означава, че можете да зададете вида заключване (вижте картинката):

  1. може да позволите само влизането,
  2. само излизането,
  3. както влизането, така и излизането,
  4. можете и напълно да заключите вратичката.

с. Индикатор за последно влизане/ излизане: тази система ви позволява по всяко време с един поглед да се осведомите дали домашният ви любимец е у дома или е излязъл навън. Флагът в долната част на вратичката сочи последната посока, в която животното е минало.

d. Магнитна система за отваряне - малък магнитен ключ, който се прикрепва към нашийника на котето или кучето и отваря вратата при приближаването му до нея.

e. Меко, контролирано затваряне

f. Магнитно залепване

Ново! Интегрирана система за спиране на вятъра и предотвратяване на течение запазва топлината на помещението в студеното време.

още >>>

 

 

още >>>