dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучето Промоции Храна за куче Добавки и витамини Лакомства и специалитети Купи за хранене Аксесоари за козина и ноктиЛегло за куче Повод и нашийник Шампоан за куче Препарати против паразити Колибка за куче Легло за куче Играчки за куче Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Врата за куче Дрехи за куче
Хигиенен комплект за приучване на малко кученце или котенце към тоалетна. Комплектът съдържа подложка с борд - в нея се захваща стабилно памперса - не позволява кучето да го разнася из къщата или да играе с него и да го разкъса.

Предлага се в два размера - за малки и за големи породи.

Памперсът е с изключително висока хигроскопичност - поема и задържа голямо количество течност. Захваща се към хигиенната подложка - предпазва от разнасяне и изцапване на пода.

Изключително висока адсорбционна способност, поемат урината за секунди. Предлагаме и допълнителни памперси - в пакет 30 бр или поотделно.

Голяма хигиенна подложка - за приучаване на кученца от едри породи към тоалетна. Комплектът съдържа 1 бр подложка с борд за захващане на памперси - памперсът се поставя между подложката и борда и се щраква със захващащи скоби!

размери: 63 х 48 х 6 см

цена 75 лв


 

Продукт на Savic - Белгия
   

Средна хигиенна подложка - за приучаване на кученца от дребни и средни породи към тоалетна.

Комплектът съдържа 1 бр подложка с борд за захващане на памперси - памперсът се поставя между подложката и борда и се щраква със захващащи скоби; размер на памперса 45 x 30 cm

размери: 47.5 х 34.5 х 4.5 см

цена 45 лв

Памперси можете да намерите тук >

Памперси и привличащ спрей :
Пакет памперси - големи Пакет памперси - средни Привличащ спрей
Самозалепващи памперси - големи    

Самозалепващите памперси имат лепяща лента - могат да се залепят директно на пода, без да ползвате специалната захващата подложка.

още информация >

Хигиенни памперси - гащички
още информация >>

 

 

 

 
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама