dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучето Промоции Храна за куче Аксесоари за козина и ноктиКомбинирани четки Гумени четки Четка с бутон за лесно почистване Гребени срещу паразити Отстраняване на косми Гребени с метални зъби Ножици и клещи за нокти Триминг средства Тример за прочистване Електрическа машинка за подстригване Детайлиращи средства Греблообразни четки Четки от косъм Четки за фино разресване Четки с гумирани накрайнициFurminator - мини породи Furminator - малки породи Furminator - средни породи Furminator - едри породи Furminator - гигантски породи Ножици за подстригване и филиране Четка за къпане Хигиенни средства Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите За кожни раздразнения Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей Подложки и памперси Кърпа микрофибър Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлоти Премахване на петна Премахване на миризми Сух шампоан Прогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей при разгонване Шампоан за куче Препарати против паразити Мултивитамини Легло за куче Повод и нашийник Колибка за куче Играчки за куче Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Врата за куче Мода за куче Добавки и витамини Лакомства и специалитети Купи за хранене
Без проблеми с падащата козина и то на добра цена!

Karlie Furmaster нежно почиства козината, като премахва излишния и сплетен подкосъм. Редовната употреба намалява с до 90% падането на козина по пода и мебелите! Подкосъмът е финната козина под твърдия косъм на кучето (някои породи нямат подкосъм), дори и мъртва тя остава заплетена в козината, натрупва се там и постепнно пада, като оставя равномерен "килим" по пода и мебелите ви.

Предлага се с ширина на работната част - 50 мм, разработена специално от Karlie за мини и малки породи. Ергономична дръжка за удобство при употреба

Производител Karlie/Flamingo - Германия.

FURminator deLuxe Large Dog deShedding Tool

Furminator Small

За малки породи до 10 кг
предлагаме два модела:

- за къса козина - до 4,9 см косъм
- за дълга козина - над 5 см косъм

 

 

FURminator deLuxe deShedding Tool

Лесно да изберете уред за прочистване козината на кучето - FURminator просто няма равен.

Намалява с 90% опадалата козина, внимателно прочиства подкосъма.

Остриета от висококачествена стомана с превъзходно качество и изработка достигат дълбоко под козината - почиствайки подкосъма от излишните косми.

Изключително здрав инструмент - качествени стоманени остриета, удобна анатомична дръжка с малки гумени издатини за по-добро сцепление и по-здрав захват.
Бутон за почистване изхвърля козината от остриетата - не се налага да докосвате остриетата с ръка.

Редовно почиствайте кучето с FURminator и то ще престане да оставя косми по мебелите и пода.

Furminator - за кучета от малки породи до 10 кг
Дължина на острието 4,5 см
Дължина на целия уред 16 см

Предлагаме модели за къса козина - до 4.9 см и за дълга козина - над 5 см дължина. Изберете модел:

Изключително надеждно отстранява излишните косми, без да наранява кожата - резултатът е чиста и лъскава козина.

Ефективно решение за намаляване на окапването на козина и подобряване външния вид на домашния любимец.

FURminator внимателно прочиства подкосъма - резултатът е по-малко окапали косми по пода и по мебелите, лъскава и здрава козина!

Освен това FURminator предлага отделен уред за всеки размер куче - така винаги получавате най-добрия резултат.

Преди да използвате уреда изкъпете кучето, изсушете го напълно и го срешете добре.

Ежеседмичното почистване с FURminator е достатъчно за късокосместите породи. По-дългокосместите изискват по-често използване.

FURminator е лесен и здравословен начин да подобрите общото състояние на козината на кучето, остранявайки тази част от подкосъма, която е на път да опада.<< обратно


Furminator мини породи до 4.5 кг

Furminator за малки породи

Furminator - средни породи

Furminator - големи породи

Furminator - гигантски породи

Furminator - котка