dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучето Промоции Храна за куче Аксесоари за козина и ноктиКомбинирани четки Гумени четки Четка с бутон за лесно почистване Гребени срещу паразити Отстраняване на косми Гребени с метални зъби Ножици и клещи за нокти Триминг средства Тример за прочистване Електрическа машинка за подстригване Детайлиращи средства Греблообразни четки Четки от косъм Четки за фино разресване Четки с гумирани накрайници Furminator - малки породи Furminator - средни породи Furminator - едри породи Ножици за подстригване и филиране Четка за къпане Хигиенни средства Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите За кожни раздразнения Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей Подложки и памперси Кърпа микрофибър Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлоти Премахване на петна Премахване на миризми Сух шампоан Прогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей при разгонване Шампоан за куче Препарати против паразити Мултивитамини Легло за куче Повод и нашийник Колибка за куче Играчки за куче Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Врата за куче Мода за куче Добавки и витамини Лакомства и специалитети Купи за хранене
Малка комбинирана четка с метални зъби от едната страна и четина - от другата. Заоблените зъбци не нараняват кожата на кучето. Има много удобна пластмасова дръжка с отвор за окачване. Металната четка се използва за разресване, а с четката от четина се почистват опадали косми и прах и се приглажда козината.

цена: 12.5 лв

Произведено в Италия от FERPLAST

Голяма комбинирана четка с метални зъби от едната страна и четина - от другата. Има много удобна пластмасова дръжка с отвор за окачване. Металната четка се използва за разресване, а с четката от четина се почистват опадали косми и прах и се приглажда козината.

цена: 14.50 лв

Произведено в Италия от FERPLAST

Комбинирани четки от натурални материали

Четки за поддържане на козината, изработени от натурални материали - имат висококачествена шлифована дървена дръжка, едната страна на четката е с метални зъбци, предназначени за разресване и защитени с гумирани накрайници - пазят чувствителната кожа на Вашето куче от нараняване

А другата и страна е плътна четка от естествен косъм, идеална за почистване и приглаждане на козината, както и за обиране на линееща или опадала козина. Dog Grooming – комбинирана четка с метални зъби и четина.

размер 19 х 6 см - цена 9.50 лв

размер 23 х 7 см - цена 12.50 лв

 

Голяма комбинирана четка с метални зъби от едната страна и четина от другата. Произведена от Ferplast - Италия. Има много удобна пластмасова дръжка с отвор за окачване. Подходяща за големи кучета с къса или средно дълга козина.

цена: 15.60 лв

Произведено в Италия от FERPLAST

Голяма комбинирана четка за фино разресване с близко поставени фини метални зъби от едната страна и четина от другата. Произведена от Ferplast - Италия. Има много удобна пластмасова дръжка с отвор за окачване. Подходяща за кучета с по-къса козина.

цена: 16 лв

Произведено в Италия от FERPLAST

Четка и паста за зъби Лакомства за зъбна хигиена Кърпа висока абсорбция
Гребени, четки, ножици... Парфюми - за него и нея Отблъскващ спрей
аксесоари за куче
Грижа за кожата и козината Грижа за ушите Грижа за очите
Сух шампоан Противопаразитни средства Спрей против разгонване
Хигиенни кюлоти - женско куче Медицински обувки Премахване на петна