dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни чанти и клетки Транспорт с автомобил: Преградна решетка за колаПреградна мрежа за кола Покривало за багажникПокривало за седалки Предпазен колан Holiday Car Клетки Atlas Car Покривало за предна седалка Покривало за задни седалки SEDILE Тоалетна за куче Нашийник Повод и нашийник Врата за куче Свирка за куче Пуловер за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения

ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ТРАНСПОРТ НА КУЧЕ

Комфортно, луксозно отделение за транспорт на домашен любимец - закопчава се с колана на автомобила, външни джобове за аксесоари, затваря се напълно с капак, проветриво.

Можете да го поставите на предната седалка, както е показано на снимката или на задна седалка. Най-удобният и сигурен начин за транспорт на домашен любимец с автомобил.

FD1200066 (S)
Размери 30 x 30 x 40cm - цена 65 лв

FD1200067 (L)
Размери 35 x 35 x 50cm - цена 74 лв

 

 

CAR SECURITY TRANSPORT COMPARTMENT for dogs & other pets

Вътре в транспортното отделение има вграден колан с карабина - закопчава се към нашийник, или нагръдник - за да не рискувате дом. любимец да изскочи по време на пътуване.

Можете да затворите напълно транспортното отделение - за сън, или за да не ви безпокои кучето.

Големи външни джобове за аксесоари позволяват да приберете всички тези неща, които иначе се чудите къде да сложите - нашийник, повод, бутилка с вода, преносими хранилки и др.

Производител Freedog - Barcelona

 

< други аксесоари за транспорт с автомобил