dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Къща за двор Клетка за сигурност Добавки, витамини Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Козметика за котка Против космени топки Привличащ спрей Сух шампоан за котка Лосион за уши Лосион за очи Мокри кърпички за очи Кърпички за интимни зони Кърпички за общо почистване Дезодорант за кот. тоалетна Отблъскващ спрей Голяма кърпа от микрофибър Неутрализатор на миризми Тоалетна и аксесоари Почистване на килими, мокети, дамаски Почистване и обезмирисяване Спрей с успокояващи феромони Изпарител с успокояващи феромони Шампоани за котка Средства против паразити Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Трева за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка

Oropharma Anti Hairball е препарат, премахващ космените топки от стомаха на котката и предотвратяващ образуването на нови.

Котките са много чисти животни. Те постоянно почистват козината си и поглъщат много косми в процеса. Тази несмилаема маса се събира в стомаха и храносмилателните пътища и образува космени топки.

По тази причина котките ядат трева или домашните растения - в опит да повърнат космените топки.

Препаратът Anti Hairball на Oropharma е натурално средство за почистване на космените топки по естествен път, което прави яденето на трева и повръщането излишно.

Упътване за използване:

Ежедневно изстисквайте върху храната на котката, или директно в устата й.

Опаковката съдържа 250 мл

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

цена 15.50 лв

цена 4.50 лв


BEAPHAR Malt Paste + Omega 6

Beaphar малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха

Малцова паста съдържа допълнително количество малц,за да се предотврати формирането на топки косми в стомаха на котката, като самите косми се покрият с хлъзгав слой, улесняващ изхвърлянето им от стомаха .Добавени са естествени овкусители, подпомагащи действието на малца, и за подобряване вкуса на пастата.

Малцовата паста осигурява по-добро храносмилане и повишени съпротивителни сили. Beaphar Malt Paste предотвратява чревните проблеми и стимулира естественото преминаване на погълнатите косми през стомаха и червата.

Резултатът е без чревни проблеми, здрава и щастлива котка.

Инструкция за употреба:
Дългокосмести котки: По 6 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.
Късокосмести котки: По 4 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.

   
Design Melia *****       All Rights Reserved