dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Къща за двор Клетка за сигурност Добавки, витамини Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Козметика за котка Против космени топки Привличащ спрей Сух шампоан за котка Лосион за уши Лосион за очи Мокри кърпички за очи Кърпички за интимни зони Кърпички за общо почистване Дезодорант за кот. тоалетна Отблъскващ спрей Голяма кърпа от микрофибър Неутрализатор на миризми Тоалетна и аксесоари Почистване на килими, мокети, дамаски Почистване и обезмирисяване Спрей с успокояващи феромони Изпарител с успокояващи феромони Шампоани за котка Средства против паразити Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Трева за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка
 

Menforsan External Ear Cleaner

Лосион за почистване на уши

Натуралният лосион за почистване на уши е подходящ за честа употреба. Осигурява отлична хигиена на ухото, лесно почистване на външния слухов канал и ушната мида на котки и кучета. Много нежен продукт, без съдържание на алкохол, неговото pH е идентично с това на кожата на животното. Съдържа кератолични, успокояващи, заздравяващи и овлажняващи съставки, които са гаранция за висококачествена грижа за хигиената и здравето на външния слухов канал на кучето. Лосионът предотвратява събирането на мръсотия, секрети и ушна кал и предпазва ухото от инфекции. Много нежен продукт без алкохол, отлично възприеман от животните. С неутрално pH.

Опаковка 125 ml - Цена 19.90 лв

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.

Лосион за почистване на уши Ear Care

Ухото произвежда секрет, задържа прах и влага. Важно е ушите да се почистват редовно, за да се избегне инфектиране.

Oropharma Ear Care е изцяло натурален почистващ лосион за уши - с екстракт от алантоин и дива виолетка. Предназначен за почистване ушите на котката.

Алантоина влияе добре на възстановяването на кожата, а дивата виолетка успокоява чувствителната кожа и спомага за безпроблемно, лесно премахване на замърсяването.

Упътване за употреба

Поставете лосион Ear Care върху кърпа или клечка с памучен тампон и внимателно почистете вътрешността на ухото.

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Пакет влажни почистващи кърпи за очи, уши и интимни зони

Големи плътни кърпи, напоени с лосион - предназначени за почистване на чувствителната зона около очите или ушите на котката, както и за интимни зони.

Опаковката съдържа 40 бр мокри кърпи

тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

Готови за използване мокри кърпи, напоени с успокояващ почистващ лосион - почиствайте с тях козината около очите на котката, за да премахнете следите от очния секрет, можете да почиствате също зоната на ушите и да ги ползвате за интимен тоалет

Производител Freedog - Barcelona

Beaphar Cleaning Wipes 100бр почистващи кърпички за очи и уши

100 бр почистващи кърпички, напоени с нежен лосион, опаковани в удобна за затваряне пластмасова кръгла кутия.

Идеални за почистване на уши и около очите на кучета и котки. Подходящи също за бързо почистване на лапите на кучето след разходка или при нужда.

100 бр - цена 12.50 лв

Производител Beaphar, Холандия

Beaphar Ear Cleaner 50мл-за почистване на уши

Препарат за почистване ушите на котки на възраст над 12 седмици. Ухото произвежда секрет, задържа замърсявания, паразити и влага. Важно е ушите да се почистват редовно, за да се избегне инфектиране.

Beaphar EarCleaner съдържа MSM - хипоалергенен продукт.

Използвайте два пъти седмично за да почиствате ушите на котката от натрупване на секрет. Предпазва ухото от загнояване и инфекции.

Производител Beaphar, Холандия

Design Melia *****       All Rights Reserved