dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка 

 

Ferplast RAPTOR - електронна котешка играчка размери Ø 48 / h 34.5 cm.

Интерактивна електронна играчка за котки. Включвате и се забавлявате, докато наблюдавате как котето си играе.  А може и да я включите когато не сте в стаята и искате котето да не скучае. Въдичката с перата прави кръгови движения и предизвиква вниманието на домашния любимец, а той като истински хищник дебне и преследва плячката. Работи на батерии, може да променяте скоростта и начина на въртене.

Размери: Ø 48 x 34,5 см.

Играчката Raptor е направена от първокласни материали, осигурява на домашните любимци висококачествено забавление и сигурност. Модулна играчка - може да се добавя към другите играчки от комплекта - (Vertigo, Tornado, Typhon, Toboga) и заедно с тях да създадете цял лунапарк за Вашата котка - край на скуката и отегчението! Цял ден игри и разнообразни забавления!

Други нови предложения:


Magic Box


Vertigo

Tornado

Typhon

Magic Circle

Toboga
Design Melia *****       All Rights Reserved