dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка 

Ferplast PHANTOM - лазерна котешка играчка размери Ø 10 / h 21 cm.

Интерактивна играчка за котки, която ще накара котето да се забавлява само, без да му е скучно. Изцяло изработена от пластмаса, с красива имитация на декоративен скъпоценен камък, излъчващ лазерна светлина от върха на играчката до земята, а вашето приятелче преследва лъча и се опитва да го хване лъча с лапите си!

Лазерната светлина се движи по три различни начина - чрез натискане на подходящ бутон е възможно да се избере режим на въртене на лъча:

- равномерна ротация на ниски обороти;
- неравномерно бързо въртене на лъча;
- случайни промени на скоростта;

В този последен случай лазерната лампа автоматично се изключва след 15 минути работа.
Безопасен като всички играчки за котки от Ferplast, Phantom също се произвежда с качествени нетоксични материали като гаранция за благополучието на приятеля ви. Работа с батерии (не са включени в опаковката).
Тази котешка играчка принадлежи към гамата продукти Clever & Happy, специално създадена, за да стимулира интереса на котето и да го накара да прекарва много радостни моменти.

Внимание: избягвайте насочването на лазера директно в очите на домашен любимец и на човек.

Електронна играчка на батерии

.

Перфектно занимание за Вашата котка. 

Захранва се с 3 бр. батерии

Размери: Ø 48 x 34,5 см.

Играчката Raptor е направена от първокласни материали, осигурява на домашните любимци висококачествено забавление и сигурност. Модулна играчка - може да се добавя към другите играчки от комплекта - (Vertigo, Tornado, Typhon, Toboga) и заедно с тях да създадете цял лунапарк за Вашата котка - край на скуката и отегчението! Цял ден игри и разнообразни забавления!

Други нови предложения:


Magic Box


Vertigo

Tornado

Typhon

Magic Circle

Toboga
Design Melia *****       All Rights Reserved