dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на коткафонтан за вода

water fountain

 

Котката е хищник и не пие застояла вода, естественият и инстинкт е да търси течаща вода, която в природата е по-чиста и безопасна.

Фонтанът за вода CAT IT осигурява на котките винаги течаща вода, обогатена с кислород и ги стимулира да пият повече вода.

Ако котката ви живее предимно у дома и се храни с гранулирана храна, вероятно не приема достатъчно течности, и съществува риск да развие бъбречен проблем.

Най-доброто решение е фонтанът за вода, който осигурява
винаги прясна, хладна, филтрирана вода, подпомага доброто функциониране на бъбреците и намалява риска от уринарни болести.

Абсолютно безшумно действие, голям капацитет - събира 3 литра вода, филтър задържа космите и други замърсители и осигурява винаги чиста вода на котката.

Голяма повърхност, която позволява няколко котки (кучета) да пият вода едновременно. Котката може да пие вода от купола, както и от купата. Комплектът включва купа за храна.

Фонтан за вода - производител Rolf C.Hagen - England

Размери на опак. 40 х 30 х 16h см
Размери на фонтана 38 х 25 х 20h

Купата за хранене може да се закачи към фонтана, а можете да я използвате и отделно от него.
Подложката не е включена в комплекта.

вижте всички продукти от серията Senses >

резервни филтри за фонтана ще намерите тук >>

Water fountain
Design Melia *****       All Rights Reserved