dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на коткафонтан за вода

Компактен фонтан, заема минимално място при запазен голям обем и изключително ефективна филтрация

Размери на фонтана 22 х 22 х 16 h

water fountain

Котката е хищник и не пие застояла вода, естественият и инстинкт е да търси течаща вода, която в природата е по-чиста и безопасна.

Фонтанът за вода CAT IT осигурява на котките винаги течаща вода, обогатена с кислород и ги стимулира да пият повече течности.

Ако котката ви живее предимно у дома и се храни с гранулирана храна, вероятно не приема достатъчно течности, и съществува риск да развие бъбречен проблем.

Най-доброто решение е фонтанът за вода, който осигурява
винаги прясна, хладна, филтрирана вода, подпомага доброто функциониране на бъбреците и намалява риска от уринарни болести.

Абсолютно безшумно действие, голям капацитет - събира 2 литра вода.

Изключително ефективен филтър премахва химическите замърсители, които причиняват бъбречни проблеми на котките, като същевременно задържа космите и други механични замърсители и осигурява винаги чиста вода на котката.

Фонтан за вода - производител Rolf C.Hagen - England

Размери на фонтана 22 х 22 х 16 h
Цена 92 лв

резервни филтриращи касети ще намерите тук >

 


вижте всички продукти от серията Senses >

 
Design Melia *****       All Rights Reserved