dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка 

TREVI - Fuente de agua / Water Fountian / Fontaine d’eau / Fonte de água / Fontana d’acqua

Хищникът не пие застояла вода, естественият му инстинкт е да търси течаща вода, която в природата е по-чиста и безопасна.

Фонтанът за вода TREVI осигурява на котките и кучетата винаги течаща вода, обогатена с кислород и ги стимулира да пият повече вода.

Ако домашните ви любимци живеят предимно у дома и се хранят с гранулирана храна, вероятно не приемат достатъчно течности и съществува риск да развият бъбречен проблем.

Най-доброто решение е фонтанът за вода, който осигурява винаги прясна, хладна, филтрирана вода, подпомага доброто функциониране на бъбреците и намалява риска от уринарни болести. Абсолютно безшумно действие, голям капацитет - фонтанът събира 2 литра вода, филтър задържа космите и други замърсители и осигурява винаги чиста вода.

Изчерпан продукт

 

- Фонтан за котки и кучета
- Работи с напрежение 220V
- Капацитет 2 L
- Постоянно течаща вода привлича животните
- Препоръчвано от ветеринарите
- Непрекъснато обогатява водата с кислород
- Филтър пречиства водата

water fountain

 

Производител Freedog - Barcelona

- Фонтанът стъпва върху противоплъзгаща подложка, предназначена също да улавя и случайни капки, разплискани от домашните любимци.

Комплектът включва висококачествена центробежна помпа HYDOR 250 W - произведена в Италия. Абсолютно безшумно действие.

Помпата HYDOR е предназначена да работи ВЪВ ВОДА. Нивото на водата да се проверява редовно и да се поддържа над минималното ниво. Ако чуете, че помпата започва да трака, значи водата е намаляла и фонтанът трябва да се допълни.

 

 

Фонтан за котки от HAGEN

+ подарък купа за храна

вижте всички продукти от серията Senses >

Фонтан с капацитет 3L >

 
Design Melia *****       All Rights Reserved