dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Външна къща за двор Клетка за котки Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Фонтан за котка Транспортна чанта за котка Котешка тоалетнаТоалетни къщи: Prima & Prima Decor Savic Nestor Nestor ъглова Prima CabrioBella Mika - ъглова Smart Sift - лесно почистваща Genika - голяма, херметична MaxiBella - много голяма Magix - с две дънаДукеса-Duchess за малко коте Nestor Jumbo - голямаHop-In - с вход отгоре Тоалетни с борд Birba - дълбока със сито Nip Plus Moderna Dama - ъглова Oval Figaro Aseo AristosGizmo M&L Тоалетни без борд Nip Kitty Аксесоари Пълнеж за тоалетна Лопатки за почистване Тоалетни пликчета Резервни филтри Ароматизатори Неутрализатор на миризма Повод и нашийник Козметика за котка Хигиенни средства Шампоани Противопаразитни средства Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложенияCLEAN BOX Carbon Super Premium постелка за котешка тоалетна с активен въглен, 5 л.

Постелка от 100 % естествен бял бентонит с активен въглен за повишен контрол на миризмите. Благодарение на иновативната формула с активен въглен, постелката абсорбира органични съединения, съдържащи се в изпражненията и урината на котките, за да осигури високоефективен контрол на миризмите. 

 • Максимален контрол на миризмите
 • 99.5% обезпрашена;
 • 290-310% абсорбираща способност;
 • Икономична - достатъчни са само 7 см;
 • Изключително слепване - твърди бучки;
 • Лесна за почистване;

Опаковка 5 литра
Цена 14.50 лв

Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator е иновация в грижата за уринарния тракт на мъркащия любимец. Засича аномалии в урината и показва, когато писаната трябва да отиде на лекар. Достатъчно е просто да се разстелете върху постелката за котешка тоалетна и да се изчака питомецът да се изпишка отгоре. Цветът на образувалото се петно показва дали е здрав.

Индикатор за заболявания за котка Health Indicator върви в комплект със специална карта, на която са обяснени значенията на различното оцветяване на урината. Тя се използва за сравнение с цвета на пробата. Синьото, зеленото, червеното и оранжевото са сигнал за потенциален проблем.

След приключване на теста индикаторът за заболявания за котка Health Indicator се разбърква с постелката. По този начин ще се абсорбират неприятните миризми. Може да се използва с всички постелки за котешка тоалетна.

Супер премиум клас!

Силикагел пълнеж за тоалетна "Karlie/Flamingo - Silica Premium" - отлично абсорбира течности, неутрализира неприятните миризми, напълно безопасен и не съдържа токсични вещества, биологично неактивен.

 • 100 % премиум клас силикагел
 • Нетоксичен, биоразградим, екологичен
 • Без бактерии и миризми - премахва всички хигиенни проблеми
 • Продукт с най-висока абсорбционна способност и най-добра икономия на време и средства
 • Супер лека, много икономична
 • Разфасовка 2.5 kg - 5 L

Произведено в Германия от KARLIE

Silica Premium 2.5 kg - 24 лв

EcoCleanBox

Натурални пелети Eco Clean Box

Постелката за тоалетна "Eco Clean Box" е натурална, изцяло направена от пресовани житни стебла, царевични кочани, дървесина. Предимства: подходяща за котки, гризачи и птици, 100% еко-продукт, 100% натурална, биоразградима, без химически вещества и ароматизатори

 1. Неутрализира неприятната миризма, без остатъчна течност на дъното на тоалетната след смяна, оставя само приятен мирис на дървесина
 2. Не полепва по козината и лапите на домашния ви любимец - не цапа дома
 3. Производството се извършва под високо налягане без влагане на допълнителни химически вещества, обезпрашена
 4. Произведено при температура 120 градуса Целзий, която унищожава всякакви бактерии и дезинфекцира пълнежа
 5. След употреба тоалетната може да се изгаря или използва за наторяване  
 6. Биоразградим продукт

Опаковка 5 литра - цена 10.80 лв

Тоалетните са подходящи за:  котки, малки кученца, гризачи и птици

CLEAN BOX Super Premium постелка за котешка тоалетна, фин бял бентонит, 5 л

Ново поколение постелка за котешка тоалетна -супер компактна, ароматизирана, обезпрашена

Важно: Тъй като котките не обичат силните миризми и понякога отказват да ходят в ароматизирани постелки, CleanBox изпуска аромат на парфюм само при допир с течност. Така котките нямат проблем с аромата на CleanBox, а вие нямате пробем с неприятните миризми!

Постелка размер "compact" (0.6-2.25mm), което означава по-малък рамер на гранулите и многократно по- голяма абсорбционна повърхност (абсорбира 350%) в сравнение с масовите котешки тоалетни. Абсорбира течностите преди да са достигнали дъното на съда. При всекидневно отстраняване на твърдите отпадъци, тоалетната ще е винаги чиста и без миризми. Използването на този Премиум продукт намалява разходите за вашата котка!

CLEAN BOX - натурал
опаковка 5 кг - цена 10.50 лв


CLEAN BOX - лавандула
опаковка 5 кг - цена 10.50 лв


CLEAN BOX - бебешка пудра
опаковка 5 кг - цена 10.80 лв

CLEAN BOX - алое
опаковка 5 кг - цена 10.80 лв


АНТИБАКТЕРИАЛНА Постелка за котешка тоалетна от силикагел - природен минерал.

Супер абсорбираща. Биоразградима. 

Повече комфорт за вас и вашата котка. Силиконовите гранули имат микроскопични пори, които абсорбират и бързо улавят влагата и миризмите. Влагагата се изпарява, а миризмата остава затворена в гранулите, и така те могат да поглъщат още урина. Това прави силиконовите гранули по дълго използваеми. Силиконовите гранули са направени от естествени мателиали (пясък, кислород, вода) - те са екологичен продукт.

Начин на използване: Напълнете котешкия съд с около 5 см силиконови гранули. Редовно отстранявайте отпадъците с помоща на лопатка. Изхвърляйте отпадъците в биоразградимия сектор. Допълнете котешката тоалетна след изхвърляне на отпадъците.

Произведено за: Flamingo, Белгия

Percato Silica Gel 5 L
Цена 18лв

 

 

Percato Silica Gel 10 L
Цена 32лв

World's Best Cat Litter

Благодарение на своя изключителен контрол на миризмите и силна слепваща способност, тази котешка тоалетна е подходяща за жилища с една или две котки. Котките обичат меката структура на World's Best Cat Litter™. Тъй като те  драскат и ровят в тоалетната, бързото слепване осигурява добър контрол на миризмите и същевременно минимизира изхвърлянето на прах и следи от стъпки във вашия дом. Биоразградима, може да се изхвърли в тоалетната или да се използва като тор в градината.

World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда. Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка което изхвърляте. Това означава, че по дълго ще използвате World's Best Cat Litter™!

World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.

Worlds Best Cat Litter 3.18 кг
Цена 32 лв

Worlds Best Cat Litter 6.35 кг
Цена 54 лв

Worlds Best Cat Litter 12.7 кг
Цена 92 лв

World's Best Cat Litter™ улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда. Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!*

*Тестът е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.

 •  Безопасна за хора и домашни любимци 

Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали, е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни, тя не оставя прах. Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица! Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата, която вие и вашата котка може да усетите.

Worlds Best Cat Litter лавандула 3.18 кг
Цена 32 лв

Worlds Best Cat Litter лавандула 6.35 кг
Цена 54 лв

Препарати за обезмирисяване на котешка тоалетна >