dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Външна къща за двор Клетка за котки Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Фонтан за котка Транспортна чанта за котка Котешка тоалетнаТоалетни къщи: Prima & Prima Decor Savic Nestor Nestor ъглова Prima CabrioBella Mika - ъглова Smart Sift - лесно почистваща Genika - голяма, херметична MaxiBella - много голяма Magix - с две дънаДукеса-Duchess за малко коте Nestor Jumbo - голямаHop-In - с вход отгоре Тоалетни с борд Birba - дълбока със сито Nip Plus Moderna Dama - ъглова Oval Figaro Aseo AristosGizmo M&L Тоалетни без борд Nip Kitty Аксесоари Пълнеж за тоалетна Лопатки за почистване Тоалетни пликчета Резервни филтри Ароматизатори Неутрализатор на миризма Повод и нашийник Козметика за котка Хигиенни средства Шампоани Противопаразитни средства Добавки, витамини Трева за котка Аксесоари за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения   

Спрей за котки Simple Solution Extreme S&O Remove

Спрей за котки Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономична опаковка от 500 мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризма. Професионална проензимна формула, разграждаща и елиминираща нечистотиите без никакви затруднения. Използва силата на уникалната комбинация от про-бактерии, които произвеждат 3 пъти по-силни ензими, за да премахнат петната от урината, изпражненията или повръщанията на домашните любимци. Бързо неутрализира източника на миризма, а не само да го замаскира. Помага като превантивна мярка против маркиране.

Спрей за котки Simple Solution Extreme S&O Remover е безопасен и бързо заличава следите от урината, изпражненията и повръщано. Домът става свеж, без нищо да напомня за малките пакости на домашните любимци. Може да се използва върху килими, тапицерия, спално бельо, текстилни играчки, дрехи или други повърхности.

Преди употреба: Премахнете излишните твърди отпадъци от замърсената зона. Разклатете добре и първоначално тествайте на скрита част на цветните повърхности. За дървени подови настилки, моля следвайте препоръките на доставчика. Не е подходящ за използване върху кожени повърхности.

Указания за употреба: Нанесете върху замърсената зона. Когато третирате килим, нанесете двойно количество от препарата върху замърсяването. Изчакайте 10 или повече минути, за да може ензимите и про-бактериите  да отстранят замърсяването. Попийте излишната влага с безцветна кърпа. Оставете зоната да изсъхне напълно за 24-48 часа и след това изчистете с прахосмукачка. Когато изсъхне и петната и миризмите изчезнат, изплакнете с вода и използвайте чиста кърпа за да премахнете останалата влага.

Ензимен спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover 

Спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover е безупречен в отстраняването на упорити петна и неприятни миризми, причинени от мъркащи любимци. Направен е по уникална формула, която съчетава пробактерии и ензими.

Спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover е напълно безопасен за употреба както за домашни любимци, така и за деца. Освежава дома като се справя с миризмите от повръщано, урина, фекалии. Освен това обезкуражава животните да правят такива „бели“ повторно. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерии, постелки, дрехи и всякакви повърхности. Осигурява ефективно и хигиенично премахване на органични домашни петна.

Ензимен спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover против петна и миризми

опаковка 4L - цена 42 лв

Указания за употреба: Нанесете върху замърсената зона. Когато третирате килим, нанесете двойно количество от препарата върху замърсяването. Изчакайте 10 или повече минути, за да може ензимите и про-бактериите да отстранят замърсяването. Попийте излишната влага с безцветна кърпа. Оставете зоната да изсъхне напълно за 24-48 часа и след това изчистете с прахосмукачка. Когато изсъхне и петната и миризмите изчезнат, изплакнете с вода и използвайте чиста кърпа, за да премахнете останалата влага.

Beaphar MULTI FRISCH

Забравете за неприятната миризма от котешката тоалетна! Този революционен ензимен продукт "улавя" амоняка в урината и унищожава миризмата от използваната котешка постелка.  Използуването му удължава двойно живота на котешката постелка. Биологично разградим, с неутрално pH, напълно безвреден продукт. Уникалната технология на капсулиране на урината се свързва с веществата, които отделят миризмата и оставя постелката свежа.  Полезни бактерии спират процеса на превръщане на урината в амоняк, който причинява неприятната миризма.

Опаковка 400 гр

цена 16 лв

Инструкция за използване
Почистете съда и добавете свежа котешка постелка. Поръсете около 20 гр. от препарата върху постелката.Ако имате една котка, това е достатъчно за контрол на миризмите за 1 седмица. След това поръсете отново върху постелката  Отстранявайте твърдите отпадъци

DEODO ODOUR CONTROL

Дезодорант за котешка тоалетна - дълготрайни гранули.
Малко количество от дезодоранта се смесва с пълнежа на тоалетната.

Неутрализира неприятните миризми, удължава използването на пълнежа на котешката тоалетна.

Свеж аромат на лавандула или цветя, изключителна трайност.

Упътване за използване: Поръсете равномерно дъното на тоалетната с гранулирания дезодорант преди да сложите в нея дървесен, минерален или силиконов пълнеж.

Опаковката съдържа 750 гр

OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Аромат Лавандула - цена 18.50 лв

Аромат на Цветя - цена 18.50 лв

Аромат ЯГОДА - цена 18.50 лв

Аромат Зелен чай - цена 18.50 лв