cat food, kitten food, best food for cats

Всичко за котката Храна за подрастващо коте: Мляко за бебе котеОтбиване и захранване на бебеСуха храна за подрастващо котеGrain Free за подрастващо котеПастет, пауч, консерва за котеХрани за порастнали котки: Пастет, пауч, консерва VomFein Храни Grain FreeHill's Science Plan- Храна Adult с пилешко месо - Храна Adult с риба - Храна Adult с агнешко месо - Храна за кастрирани котки- Против космени топки - За добра устна хигиена - За котки, живеещи у дома - Храна за чувствителна кожа - За чувствителен стомах - Urinary - профилактична - Храни Light - нискокалорийни - Mature - над 7 годиниRoyal Canin - сухи храни Royal Canin - паучовеGenesis Adult - Grain FreeChecopee сухи храниКонсерва и пауч- Grain FreeAnimonda - пастет, пауч, кенПастет, пауч за котка над 7 годHappy Cat - немско качествоХрани за специални нужди:- Уринари - срещу струвитни и оксалатни камъни- Renal - при бъбречна недостатъчностДобавки и витамини Лакомства Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за хранене Транспортна чанта Тоалетна за коте Нашийник Врата за коте Козметика за котка Шампоан за котка Препарати против паразити Най-търсени продукти Книги за коткатаСъвети за отглеждане на коткаМляко за бебе Пастет за отбиване Пауч за коте Суха храна за коте Суха за персийско коте

Beaphar Kitty Milk

Beaphar Kitty Milk - сухо мляко за котенца, което можа да се използва като пълноценна храна за осиротели котенца от деня на раждането до 35 дневна възраст. Също така може да се дава на майки по време на бременността и по време на кърмене.

Осигурява всички необходими мазнини и протеини, както и правилен баланс на витамини, минерали и хранителни вещества.

Опаковка 250 гр - цена 22.00 лв

Начин на приготвяне: 3 мерителни лъжички (10гр) на 50 мл топла вода

 

Комплект за кърмене на бебе

Комплект шише, биберони и четка за почистване - предназначени за хранене на бебе куче, коте, зайче и др малки животни.

Цена 9.00 лв

 

Сухо мляко за котенца Beaphar Lactol

Beaphar Lactol cat
250гр - цена 22 лв

Специално формулиран при: Осиротели животни • Многобройно котило, което майката не може да изхрани • Като помощно средство за отбиване • Болни или оздравяващи домашни любимци • Подходящо също за бременни котки

 

Versele Laga Oropharma Pet Milk - пълноценен млекозаместител за кучета, котенца и порчета

Млекозаместител за порче, котка и куче. Мляко под формата на разтворим прах, съставът на който се доближава до този на кърмата на хищниците. Идеален за осиротели животни. Съдържа всички необходими хранителни вещества.
Балансираната комбинация от витамини, минерали и микроелементи осигурява здравословен и балансиран растеж. Омега-3 мастни киселини - съществена роля в развитието на мозъка и изграждането на лъскава и копринена козина.

400 гр - Цена 36.90 лв

Производител Versele-Laga, Белгия

 

Кутията съдържа:

Опаковки 3 х 100 g адаптирано мляко за бебе коте
+ разграфено шише за хранене, мерителна лъжичка
+ 3 биберона с различен размер на отвора

цена на комплекта 55 лв

Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки