dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучето Промоции Храна за куче Аксесоари за козина и ноктиКомбинирани четки Гумени четки Четка с бутон за лесно почистване Гребени срещу паразити Отстраняване на косми Гребени с метални зъби Ножици и клещи за нокти Триминг средства Тример за прочистване Електрическа машинка за подстригване Детайлиращи средства Греблообразни четки Четки от косъм Четки за фино разресване Четки с гумирани накрайници Furminator - малки породи Furminator - средни породи Furminator - едри породи Ножици за подстригване и филиране Четка за къпане Хигиенни средства Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите За кожни раздразнения Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей Подложки и памперси Кърпа микрофибър Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлоти Премахване на петна Премахване на миризми Сух шампоан Прогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей при разгонване Шампоан за куче Препарати против паразити Мултивитамини Легло за куче Повод и нашийник Колибка за куче Играчки за куче Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Врата за куче Мода за куче Добавки и витамини Лакомства и специалитети Купи за храненеПрочистваща четка с бутон за лесно отстраняване на космите

Прочистваща четка с бутон за лесно отстраняване на космите.

Гъста четка за прочистване на опадала козина. Фините зъби задържат излишните косми и прочистват идеално подкосъма. Бутон позволява лесно отстраняване на космите и замърсяваниято от четката.

Удобната дръжка за лесно боравене, в дръжката е предвиден и отвор за закачане.

Прочиства идеално козината от опадалите косми. Бутон за лесно почистване на четката.

Прочистваща четка с бутон - малък размер
GRO 5955 - цена 32 лв

ширина 10 см; дължина 17 см

Производител Ferplast - Italy

Прочистваща четка с бутон - голям размер
GRO 5956 - цена 42 лв

ширина 12.5 см; дължина 19 см

Производител Ferplast - Italy

GRO 5768

Четка с бутон - за прочистване на подкосъма на котката. Закривените стоманени остриета много ефективно обират козината, която е на път да опада, а посредством бутона лесно и бързо почиствате четката.

Цена 42 лв

Производител Ferplast - Italy

Твърда гумена четка - за разресване и масаж.

Гумените зъби предпазват чувствителната кожа от нараняване. Удобната дръжка позволява лесно да боравите с четката.
В дръжката е предвиден отвор за закачане.

Разресва козината, масажира и стимулира кожата на домашния любимец. Обратната страна - къса и много гъста гумена четка - за събиране на опадала козина

цена 18.4 лв

Производител Ferplast - Italy

 

Комбинирани четки от натурални материали

Изработени от натурални материали - висококачествена шлифована дървена дръжка, едната страна на четката е с метални зъбци, предназначени за разресване и защитени с гумирани накрайници - пазят чувствителната кожа на Вашето куче от нараняване. А другата страна е четка от естествен косъм - за почистване и приглаждане на козината.

размер 23 х 7 см - цена 18.50 лв

Freedog Dog Grooming – комбинирана четка с метални зъби и четина

още >>

още >>

още >>

още >>

още >>

още >>

още >>

още >>

още >>