dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки Витамини, добавки За стимулиране на пеене/говор Мултивитамини При растеж/смяна на пера За интензивен жълт цвят За интензивен червен цвят Калций - водоразтворим За развъждане За растеж на бебе-птиче За добро храносмилане Ензими и пробиотици Соли за баня Сепийна кост Минерален блок Глинен блок за папагал Пясък за птици Лакомства, крекери Храни Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Външна къщичка Обезпаразитяване Хигиенни продукти


Versele-Laga Can Tax
Оцветител за интензивен червен цвят на оперението

 

Versele-Laga Can Tax
Опаковка 20 g - цена 14 лв

Versele-Laga Can Tax
Опаковка 150 g - цена 65 лв

Versele-Laga Can Tax
Опаковка 500 g - цена 119 лв

Производител Versele Laga - Белгия

Оцветител в червено, базиран на кантаксатрин.

  • Интензивни червени цветове на перушината
  • Равномерен цвят на цялото оперение

Веднъж израстнали перата повече не се влияят от метаболизма, те абсорбират цвета по времето когато се формират. Перата се сменят ежегодно, но не всичките едновременно. Падането на старите пера е стимулирано от формирането на нови - смяната на перушината е постепенен процес, така че птицата винаги е покрита с пера.

Приемът на Can Tax заедно с храната спомага за формиране на ярък червен цвят на растящите пера. Веднъж израстнало, перото запазва цвета си до смяната му от друго перо.

Дозировка:
За 20 и 150 гр опаковки: 1 мерителна лъжичка оцветител (= 1g) на 100g мека яйчна храна.
За 500 гр опаковка - 1 мерителна лъжичка оцветител (= 5g) на 500g мека яйчна храна.

По време на размножителния сезон: Две седмици преди снасяне на първото яйце се дава ежедневно мека яйчна храна смесена с Versele Laga Can Tax

За подрастващи птичета: Ако естественото оперение на птиците е със силен червен цвят, е достатъчно да добавяте наполовина по-малка доза в храната - 1 грам оцветител на 200 гр мека яйчна храна и да храните пилето ежедневно след като навърши двуседмична възраст. (1 мерителна лъжичка на 200g яйчна храна)

За периода на смяна на перата: Предлагайте ежедневно мека яйчна храна смесена с Versele Laga Can Tax през целия период

CAN TAX може да се слага в храната, може да се добавя и във водата - в дозировка 1 мерителна лъжичка оцветител (= 1g) на 200 мл вода за пиене. За 500 гр опаковка дозировката е 1 мерителна лъжичка оцветител (= 5g) на 1 литър вода за пиене.

Съдържа изцяло естествени съставки - Canthaxanthine, Beta-apo-8'-carotenal, Vit E, E 124, железен оксид, BHT

Играчки за птици   Храни за птици Лакомства

Хранилки, поилки