dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки Храни Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Витамини, крекери, добавки Външна къщичка


NUTRI BIRD А21*****
Пълноценна прахообразна храна за ръчно хранене на новоизлюпени птици - от първия ден след излюпването; осигурява оптимален растеж и добро здраве. Приготвят се еднократни, малки порции, сухата храна се разтваря в преварена вода и бебето се храни с пюрето, според приложената таблица.

Подходяща за хранене на средни папагали, канарчета и други птици

Произведена в Белгия от Versele Laga

Опаковка 800 гр - 28.50 лв
Опаковка 3 кг - 84 лв

NUTRI BIRD А19*****

Nutribird A19 - за ръчно захранване на новоизлюпени големи папагали. Съдържа много енергия и протеини и е особено подходяща за големи папагали - Макао, Еклектус, Качулати папагали, Африкански сив папагал и други големи папагали с високи енергийни нужди.

Разработена е с цел да помогне на младите птици през най-критичните първи етапи от живота - от излюпването, периода на бърз растеж, никнене на пера, до отбиването и захранването с твърда храна. През този период на бърз растеж теглото на птицата се удвоява или утроява ежеседмично и оптималното хранене е жизнено важно.

Nutribird A19 - е изключително висока хранителна стойност, базирано съдържание на зърнени екстракти, висококачествени протеини, аминокиселини, витамини и минерали. Съдържа лактобацили и храносмилателни ензими - стимулира естествената чревна флора и прави храната още по-добре смилаема.

В опаковката ще намерите пълни инструкции за хранене на пилето на всички етапи от растежа

Опаковка 800 гр - 28.50 лв

Опаковка 3 кг - 84 лв

Опаковка 500 гр - 21.5 лв

HANDMIX ORLUX - пълноценна и балансирана храна за ръчно хранене на новоизлюпени птички. Многостранното приложение прави ORLUX HANDMIX незаменим за всеки развъдчик. ORLUX HANDMIX се използва като:

- Стартова храна за новоизлюпени с проблеми в отглеждането или новородени намерени в природата.
- Като допълнение към храната за болни, недохранвани или осиротели птички

Тази храна гарантира, бързо и лесно отглеждане на потомството на прекрасните птици. Развъдчиците на малки видове птици знаят предимствата на храните за ръчно хранене на птици. Много от птиците за изложби се отглеждат и хранят от ръка. В резултат на това се отглеждат много опитомени птици. Освен това, сега вече е възможно да отгледате малки, които са измътени от чужди родители или от птици от съвсем различно семейство.

Всички малки птици могат да се хранят с тази храна без каквито и да било проблеми. Истинският плюс на тази храна е, че тя се използва много лесно: единственото, което трябва да направите, е да разтворите праха в малко хладка вода. С помощта на малка спринцовка, тя се инжектира в устата на малките птици. Този метод обаче изисква умение и опит на развъдчика. Handmix е пълноценна храна за ръчно хрананене и освен хладка вода не трябва да се добавя нищо друго. Освен всички важни хранителни съставки (протеини, витамини...), Handmix също съдържа лактобацили и ензими за улеснено храносмилане. Лактобацилите са част от обичайната чревна флора на птиците и се предават на малките, докато родителите ги хранят.

Ръчното допълнително хранене може да се подава няколко пъти на ден, за да осигури на гладните или неправилно нахранени птици необходимата храна.

Handmix съдържа и ензими, които се грижат за оптималното усвояване на предлаганата храна. Особено важно е подаването на храна вечер реди сън - благодарение на него малките посрещат нощта с добре напълнени стомахчета и тази допълнителна енергия ги предпазва от студ.

 

Състав:
1.зърнени храни
2.растителни продукти
3.яйца и яйчни продукти
4.масла и мазнини
5.минерали
6.лактобацили
7.ензими.

Анализ:
1.суров протеин - 21%
2.сурови масла - 8%
3.сурови влакнини - 3%
4.сурова пепел - 6%
5.калций - 0.9%
6.фосфор - 0.6%
7.натрий - 0.2%