dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки Храни Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Витамини, крекери, добавки Външна къщичка


Versele-Laga е основен спонсор на фондацията Loro Parque и подпомага запазването в естествена среда на застрашените видаве папагали. Купувайки този продукт, подпомагате запазването на папагалите и естествените им хабитати.

Versele Laga Premium Ara Parrot - Пълноценна Храна За Ара и Други Големи Папагали - 2.5 Кг. - Versele Laga

ARA Parrot Loro Parque Mix е обогатена смес от семена и допълнителни хранителни съставки, специално предназначена за големи папагали, включително АРА

Всички съставки на храната Prestige Premium Loro Parque съдържат деликатеси за папагалите, като пуканки, семена от тиква, розови пъпки, пипер и ананасови ядки.

Тази храна от премиум клас е обогатена с 8% пелети MAXI VAM - които осигуряват допълнителни витамини, аминокиселини и минерали за ежедневното меню на папагала.

Специално адаптираната формула на храната ARA е създадена от специалистите орнитолози от парка Лоро в Тенерифе, които се грижат за най.богатата колекция от папагали в света. Днес, благодарение на белгийската компания Versele Laga, тази храна е на разположение на всеки собственик на папагал в света.

 

Опаковка 2.5 кг - цена 28 лв

Други храни за големи папагали >